Cristi Neagu, Kinetoterapeut - Bucuresti

MASAJ

Experienta semnificativa in munca. Terapeut de sex masculin. Recomand cu tarie ca sesiunile care urmeaza sa fie efectuate in salonul meu, din cauza varietatii de uleiuri, creme etc. Aceasta este mult mai mare la salon comparativ cu ceea ce pot face la tine acasa.

Masajul este o arta, intrucat implica simtul vindecarii, senzitivitatea atingerii, perceptia si intuitia. Este un mod unic de-a comunica fara cuvinte, de-a impartasi energia, de-a experimenta bucuria relaxarii si a linistii mentale.TIPURI DE MASAJ

Indiferent daca doriti masaj pentru relaxare sau in scopuri terapeutice, veti beneficia cu siguranta de un masaj de buna calitate, in cele mai bune conditii si cu cele mai interesante materiale (uleiuri aromatice de marca si consumabile de calitate).

Masaj MEDICALMASAJ PENTRU SPORTIVI MASAJ ANTICELULITICDRENAJ LIMFATICMASAJ DE RELAXARE produse calitative

Folosim uleiuri aromatice naturale pe baza de plante cu efecte, de la caz la caz, tonifiant, relaxant, fungicid, antiinflamator, antibiotic, regenerant, antiinflamator.  Creme de crema de ciocolata, ciocolata si crema de ciocolata (crema de cacao, calciu, fier, fosfor, magneziu si portocale) pentru hidratarea, revitalizarea si regenerarea pielii.

Galerie foto
  • ...