Cristi Neagu, Kinetoterapeut - Bucuresti

Terapie craniosacrala

Folosind o atingere usoara, in general, nu mai mare de 5 grame, sau aproximativ greutatea unei monede, practicantii elibereaza restrictii in sistemul craniosacral pentru a imbunatati functionarea sistemului nervos si intregului organism.

“Organismul UMAN este un TOT unitar“CE ESTE TERAPIA CRANIOSACRALA?

Terapia CranioSacrala (CST) a fost dezvoltata de medicul osteopat John E. Upledger.CST este o metoda delicata si practica de evaluare si de imbunatatire a functionarii unui sistem fiziologic corporal numit sistemul craniosacral.

Alcatuit din membranele si lichidul cefalorahidian care inconjoara si protejeaza creierul si maduva spinarii.

BENEFICII:

CST a fost descoperita in urma unor studii stiintifice ample: din 1975 pana in 1983, la Universitatea de Stat din Michigan, unde a fost cercetator clinic si profesor de biomecanica.

Prin completarea proceselor naturale de vindecare a organismului, CST este din ce in ce mai folosita ca masura de prevenire a sanatatii pentru capacitatea sa de a sustine rezistenta la boli.

ESTE EFICIENTA PENTRU O GAMA LARGA DE PROBLEME MEDICALE ASOCIATE DURERII SI DISFUNCTIEI, PRINTRE CARE:? AUTISMMIGRENEPROBLEME ORTOPEDICE? SCOLIOZA?TULBURARI INFANTILE? COLICI? PROBLEME ORTOPEDICESTRES POST TRAUMATIC? DURERI CRONICE SI DURERI DE SPATE? TULBURARI ALE SISTEMULUI NERVOS CENTRAL? CONVULSII SI LEZIUNI TRAUMATICE ALE CREIERULUI? BOALA ALZHEIMER SI DEMENTADISFUNCTIE POST-CHIRURGICALA? Deficiente de coordonaretulburari neurovasculare sau imuneDificultati emotionaleOboseala cronicaSomatoEmotional Release (SER)

SomatoEmotional Release (SER) este un proces terapeutic care foloseste si extinde principiile terapiei CranioSacrale pentru a ajuta mintea si corpul la scaderea efectelor reziduale ale traumei. SER ofera aplicatii concepute pentru a spori rezultatele utilizand CST si alte terapii complementare.

Localizeaza si elibereaza chisturile fasciale.

Imbunatatirea abilitatilor de ascultare si de intelegere.

Imbunatatirea abilitatilor de refacere a intregului corp.

Ajuta la eliberarea emotiilor suprimate care pot inhiba eliberarile structurale complete.

Galerie foto
  • ...