Cristi Neagu, Kinetoterapeut - Bucuresti

Terapii alternative

Ne invata cum sa ne concentram, sa amplificam si sa directionam energia vitala, pentru o gama larga de beneficii, cu rezultate surprinzatoare si adesea extraordinare.Ce este quantum touch?

Quantum-Touch este o metoda de vindecare naturala care functioneaza cu energia fortei de viata a organismului pentru a promova o stare de sanatate optima. Aceasta ENERGIE, cunoscuta si sub numele de „chi” in chineza si „prana” in sanscrita, este fluxul de energie care sustine toate fiintele vii. Unii ii spun BIOTERAPIE. Altii BIOENERGOTERAPIE.

Tehnica este acreditata international si sunt recunoscut de catre doua institute de prestigiu in acest sens.

despre quantum touch

Este o metoda eficienta pentru reducerea durerii, echilibrarea organelor, a glandelor si a sistemelor, reducerea durerilor musculare, leziuni, arsuri si multe altele.

Quantum-Touch este destul de usor pentru a putea fi învatat, dar suficient de puternic pentru a uimi medicii, chiropracticienii, terapeutii si o serie de profesionisti din domeniul sanatatii.

investigare bioenergetica

Metoda eficienta de evaluare, din punctul de vedere al vitalitatii, a unui organ, tesut, structuri, etc. Manevra terapeutica se poate executa cu atingerea pacientului sau de la 10-40cm distanta fata de pacient.

99.9% dintre pacienti SIMT cum propriul organism „lucreaza”. Unii mai mult, altii mai putin. Senzatiile tipice in momentul evaluarii presupun scurte  incalziri, amorteli, arsuri, intepaturi, contractii musculare.

Are legatura cu FIZIOTERAPIA?! Conform definitiei DA, numai ca agentul in acest caz este ENERGIA VITALA. Desi a fost folosita probabil de unii vraci sau vindecatori de mii de ani, desi o folosesc in 99% din cazuri……99.9% dintre pacienti NU CRED pina nu o simt pe propriul  organism! Iti trebuie „chemare” sau „har” pentru a putea investiga?! …cu siguranta DA! Are legatura cu RELIGIA ?! Multa sau deloc. Nu discut NICI O RELIGIE cu pacientii mei.

Comporta riscuri?! Nu, „0” riscuri!  Contraindicatii?! Nu, „0”! Folosesc gaini, cafea, carti de tarot, ghiocuri, hartii de 100 euro, ingeri sau arhangheli?! NU! Numai mainile. Nu mai bine as ghici numerele de la LOTO, 6/49, decat sa „ghicesc” unde va doare si apasa?! …ba da, mi-ar placea, cred! Numai ca domeniile sunt profund incompatibile!

Exista o intrebare pe care nu v-am „ghicit-o”?! …va rog sa ma intrebati pe formularul de contact, Facebook Messenger sau telefon! 

Tehnica este acreditata international si sunt recunoscut de catre trei institute de prestigiu in acest sens. Numita modern BIOREZONANTA sau BIOFEEDBACK, ramane ce a fost de mii de ani… modul organismului de a spune vindecatorului, vraciului, terapeutului sau aparatului, ca „ceva” este in neregula! Ramane ca terapeutul sau aparatul sa remedieze problema impreuna cu Dumneavoastra!

VINDECARE NATURALAREDUCE DUREREAChackre - Echilibrare si Aliniere

Chackra, pluralul chakre. 7 chackre majore situate pe corp. Sunt portile prin care comunicam energetic cu UNIVERSUL. Sunt caracterizate de culoare, sens si viteza rotatie, aliniere. Arata ca niste vortexuri sau virtejuri. In directa legatura cu coloana vertebrala, organe interne, sistem endocrin, intreg organismul.

Abordarea mea este STRICT terpeutica, pentru imbunatatirea conditiei generale de sanatate, nu ezoterica sau religioasa.  99.9% dintre pacienti SIMT cum propriul organism „lucreaza”. Unii mai mult, altii mai putin.

Tehnica este acreditata international si sunt recunoscut de catre doua institute de prestigiu in acest sens. Mentionate GRAFIC sau TEXTUAL in toate RELIGIILE.

BUDISM

CRESTINISM

ISLAM

Acupunctura / Meridian Energetic / tehnica manuala fara ac

Dezvoltata in medicina traditionala chineza de acum 3000-5000 ani. In Romania numai medicii pot practica acupunctura in sens clasic, cu ac. La nivel European situatia difera de la tara la tara.  Prin tehnicile folosite nu folosesc ace. Numai atingere. Rezultate identice.  99.9% dintre pacienti SIMT cum propriul organism „lucreaza”. Unii mai mult, altii mai putin. 

tehnica este acreditata international si sunt recunoscut de catre doua institute de prestigiu in acest sens.

Galerie foto
  • ...
  • ...