LINK Academy - Scoala internationala in domeniul tehnologiilor informationale Bucuresti

Design & multimedia

Scolarizarea la departamentul Design and Multimedia din cadrul LINK Academy va va pregati pentru lucrul creativ cu ajutorul calculatorului si a celor mai noi programe de design.

Programa acestui departament include domenii precum design grafic, comunicare vizuala, multimedia, interactivitate, productie si principii vizuale dinamice.

Veti învata metode si tehnici avansate de prelucrare a imaginilor digitale, a sunetului si a videourilor, dar si tehnici de creare a ilustratiilor, a animatiilor si de compunere a unui continut multimedia interactiv.

Departamentul Design and Multimedia cuprinde 4 programe:

Web Design

În cadrul acestui program veti studia moduri de creare si publicare a prezentarilor web. Dupa o introducere teoretica, urmeaza lucrul concret cu instrumente pentru realizarea site-urilor. Veti crea prezentari cu ajutorul programului Adobe Dreamweaver si, de asemenea, va veti familiariza cu bazele limbajului HTML, cu stilurile CSS si cu Java Script. Scopul programului este sa va învete sa realizati singuri site-uri web atractive, sa le publicati, sa le optimizati din punct de vedere al motoarelor de cautare (SEO) si sa le întretineti.

Print & Graphic Design

În cadrul acestui program veti învata totul despre designul materialelor promotionale tiparite: afise, billboard-uri, accesorii de birou, ambalaje, aplicatii pentru materiale textile, crearea fonturilor, pregatirea pentru tipar, designul imaginii corporative, paginarea cartilor si brosurilor, echipamentul grafic pentru carti etc. Se mai studiaza si elementele de baza pentru lucrul cu Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe InDesign, Adobe Acrobat si cu multe alte instrumente foarte populare astazi.

Video & Motion Graphic DesignNou

În cadrul acestui program va veti familiariza cu metodele moderne de montaj video, postproductie a reclamelor si cu partile introductive. Veti învata sa creati efecte speciale, Motion Graphic si animatie video. Pe lânga aceste abilitati, va veti familiariza cu teoria imaginilor mobile si limbajul vizual care se foloseste la film, televiziune si arta video. Toate acestea le veti face în cele mai moderne programe de editare video si a sunetului: Adobe Premiere si After Effects.

New Media Design

Programul va introduce în teoria artei multimedia, însa si în practica productiei TV, radio si web. Veti studia si web design, precum si prelucrarea materialului video. În cadrul programului New Media Design veti învata sa creati animatii simple si complexe. Veti studia metode moderne de montaj video si veti lucra la proiecte de post-productie a reclamelor si a intro-urilor. Nu în ultimul rând, veti crea animatii si efecte speciale în programul Adobe Premiere.

 

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0314326162; 0749161610; 0745040199
Str. Academiei, Nr. 28-30, Et.6, Cladirea Excelsior, Sector 1
Distribuie