LINK Academy - Scoala internationala in domeniul tehnologiilor informationale Bucuresti

Design 3D si CAD

În urma scolarizarii în cadrul departamentului 3D Design & CAD, veti dobândi cele mai cautate abilitati în domeniul designului, desenului si proiectarii cu ajutorul calculatorului si, totodata, un certificat Autodesk recunoscut pe plan international.

Acesta este un program avansat, de un an de zile, unde veti învata de la profesori cu experienta care detin certificate Autodesk Certified Instructor. Aceasta va garanteaza ca veti asimila repede si performant cunostinte pentru operarea cu cele mai populare programe ale acestei companii: AutoCAD, 3ds Max si Autodesk Revit.

Cu ajutorul programului AutoCAD, veti învata sa desenati tot ce va puteti imagina – de la modele atractive 3D de produse, obiecte si expresii faciale, la efecte speciale si animatii, pâna la proiecte de arhitectura, design de interior si de spatiu… Veti învata proiectarea 2D si 3D. Veti sti sa proiectati, sa desenati, sa modelati si sa vizualizati forme spatiale, le veti adauga o a treia dimensiune si le veti pune în spatiul virtual.

Fie ca sunteti începator în acest domeniu, student sau un inginer cu diploma, fie inginer sau tehnician, în cadrul acestui departament, cu siguranta veti învata tehnici avansate de utilizare a programelor de calcul pentru design si proiectare 3D. 

Scolarizarea în cadrul departamentului 3D Design & CAD se face în patru programe:

Computer Aided Design

În cadrul acestui program, veti învata tehnici avansate de utilizare a programului AutoCAD pentru desen si proiectare. Pe lânga aceasta, va veti specializa si în vizualizarea si modelarea obiectelor în Autodesk 3ds Max. Se întelege de la sine ca oamenii cu astfel de competente au salarii mari.

Computer Aided Design este un program avansat pentru persoanele care vor sa devina experti în desen digital si în crearea proiectelor de cladiri, in mediu urban, în crearea modelelor atractive 3D si, în plus, sa aiba acces la o gama larga de servicii posibile. Este ideal pentru începatorii care vor sa paseasca în lumea designului 3D, deoarece ofera posibilitatea de a va specializa ulterior în toate celelalte domenii din acest departament.

Interior Design

Interior Design este un program atât pentru designeri de interior, cât si pentru persoanele care doresc o specializare în acest domeniu sau vor sa se ocupe cu decorarea spatiului. Cu o baza de cunostinte privind utilizarea programelor Autodesk 3ds Max si AutoCAD, veti învata în cadrul acestui curs toate secretele proiectarii avansate si ale designului pe calculator.

Realizarea modelului 3D este baza designului fiecarui interior. 3ds Max este cel mai puternic program de pe piata care va permite sa proiectati si sa decorati în mod eficient diferite spatii interioare, fiind de neînlocuit când e vorba de prezentari (demonstratii) ale designului la clienti. Pâna acum, acest proces era extrem de costisitor si de cronofag, dar astazi puteti sa dobânditi cu usurinta abilitatile care va garanteaza profesionalismul si o cariera de succes în acest domeniu profitabil.

Architectural Design

Acesta este programul pentru cei care vor sa se ocupe cu designul arhitectural, dar si pentru cei care studiaza deja arhitectura si vor sa-si perfectioneze abilitatile pentru lucru în cele mai moderne programe Autodesk.

Aici veti învata conceptele fundamentale ale proiectarii si ale designului arhitectural. Veti dobândi abilitatile de a crea pe calculator o casa si exteriorul ei (astfel încât obiectele si cladirile existente sa dobândeasca un nou aspect) sau sa planificati aspectul obiectului care trebuie construit. În zilele noastre, designul arhitectural este o combinatie ideala între arta si tehnologie, care va permite sa va exprimati la maxim creativitatea, tinând cont în acelasi timp de cererile tehnice si functionale ale mediului.

Product Design

În cadrul acestui program, veti asimila abilitatile cautate pentru design, desen si proiectarea produselor industriale. De asemenea, va veti specializa si pentru vizualizarea si modelarea obiectelor necesare cu ajutorul programelor Autodesk 3ds Max si AutoCAD.

Acesta este un program avansat pentru persoanele care vor sa devina experti în desenarea si proiectarea obiectelor utilizate zi de zi: automobile, telefoane, televizoare, electrocasnice, mobila industriala etc. Veti putea sa realizati proiecte virtuale pentru diferite piete, inclusiv pentru cea nationala si sa deveniti astfel un expert apreciat si foarte bine platit pentru modelarea tridimensionala pe calculator în domeniul designului industrial.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0314326162; 0749161610; 0745040199
Str. Academiei, Nr. 28-30, Et.6, Cladirea Excelsior, Sector 1
Distribuie