LINK Academy - Scoala internationala in domeniul tehnologiilor informationale Bucuresti

Administrare retele

Network Administration sau Administrarea de retea este departamentul care va va pregati sa lucrati în 8 domenii în cadrul administrarii de retea si sistem.

Deveniti expert pentru Windows SO, servere Windows si Microsoft Cloud – Azure

Veti dobândi cunostinte din domeniul de instalare, configurare si licentiere a sistemului de operare Windows, precum si configurarea si mentenanta solutiei cloud MS Azure. În plus, veti învata retele avansate (Networking), configurarea securitatii pentru conturile de utilizator, configurarea securitatii de retea, configurarea pentru lucrul în mediu mobil etc.

Scopul este sa dobânditi cunostintele si abilitatile necesare pentru implementarea infrastructurii de retea de baza pe servere Windows, precum si cunostintele si abilitatile necesare pentru administrarea cu succes a serverului Windows si a serviciilor de retea.

Proiectati bazele de date SQL server

Veti aplica tehnici de proiectare a schemelor bazei de date la nivel conceptual si de implementare. Va veti familiariza cu principala tehnologie în domeniul bazelor de date, veti învata tehnicile de proiectare a schemei bazei de date de relationare, proiectarea serverului SQL si a bazei de date MySQL, mentenanta si administrarea serverului SQL si MySQL.

Învatati sisteme de retea avansate

Veti asimila cunostintele de baza pentru lucrul cu centralele telefonice Asterisk, servicii Nagios pentru monitorizarea retelei, Firewalls si solutii similare pentru asigurarea accesului la retea.

Veti învata multe despre platforma hardware si software a calculatoarelor PC moderne. O parte din program pune accent pe hardware, pe interfete si pe întelegerea tendintelor în proiectarea calculatoarelor PC. Unul dintre obiective este dobândirea abilitatilor pentru servisare independenta si mentenanta calculatoarelor PC moderne

Învatati cum sa automatizati si sa protejati reteaua

Veti dobândi abilitati necesare pentru a pastra securitatea infrastructurii de retea, a întelege tipul si modalitatea în care se desfasoara atacurile moderne asupra infrastructurii de retea, precum si tehnicile de criptare a datelor pentru protectie.

Veti putea folosi cunostintele pe care le obtineti în cadrul acestui departament pentru automatizarea unor procese în compania dvs. si ca sa reduceti timpul pentru efectuarea acestora.

Lucrati cu routerele CISCO

Veti lucra si cu routerele CISCO. Pe lânga administrarea de baza a routerului, veti învata si sa creati retele virtuale, retele virtuale private, conectarea locatiilor de la distanta, asigurarea comunicarii si multe altele. 

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0314326162; 0749161610; 0745040199
Str. Academiei, Nr. 28-30, Et.6, Cladirea Excelsior, Sector 1
Distribuie