LINK Academy - Scoala internationala in domeniul tehnologiilor informationale Bucuresti

IT Business

Studiind în cadrul departamentului IT Business, veti învata sa gestionati sectorul informatic si sa conduceti dezvoltarea proiectelor software.

Veti stapâni mecanismele de functionare a tehnologiilor informationale din companie, precum si notiuni de management, planificare, organizare, conducere, control si strategie de lucru a managerilor IT.

Programa IT Business se bazeaza pe acumularea cunostintelor din domeniul e-business, din domeniul tehnologiilor informationale, management si în general din domeniul afacerilor.

Va veti familiariza cu problemele si cu întrebarile actuale din mediul de afaceri, precum si cu rolul pe care îl au tehnologiile informationale si e-business-ul în mediul de afaceri.

Veti dobândi cunostinte profesionale si practice, precum si competente din domeniul sistemelor si tehnologiilor informationale, dar si din marketing, management, finante - toate acestea fiind necesare pentru desfasurarea cu succes a sarcinilor din domeniul e-business în întreprinderi, banci si alte institutii. 

Scolarizarea în cadrul departamentului IT Business se realizeaza prin noua programe:

IT Management

Programa IT Management ofera o abordare completa asupra naturii vocatiei de manager, oferind cunostintele necesare pentru o afacere de calitate într-o lume cu o concurenta acerba. Veti studia o serie de subiecte din domeniul afacerilor în general: tehnologiile informationale, management, marketing, economie, finante, managementul de proiect si al calitatii, precum si managementul activitatii si dezvoltarea sistemelor informationale din cadrul organizatiilor. Veti fi pregatiti sa raspundeti la toate provocarile afacerilor moderne, sa obtineti si sa mentineti avantajul competitiv al întreprinderii, sa deveniti o autoritate si sa valorificati abilitatile dvs.
În calitate de manager, veti sti cum sa va creati oportunitati si cum sa aveti succes.

E-Business & Internet Marketing

Studiind în cadrul departamentului E-business&Internet Marketing, veti dobândi cunostinte si abilitati necesare pentru utilizarea avansata a calculatoarelor, în scopul obtinerii profitului pentru companie.
Fie ca doriti sa conduceti, prin intermediul Internetului, iesirea pe piata globala a dvs. sau a companiei pentru care lucrati, fie ca doriti sa accelerati procesele dvs. de afaceri, prin simplificarea comunicarii cu partenerii de afaceri sau prin centralizarea controlului fluxului de afaceri, programa E-business&Internet Marketing din cadrul LINK Academy este alegerea ideala pentru dvs. 

E-commerce Manager & Entrepreneur

Cursurile selectate din cadrul programului E-commerce Manager & Entrepreneur va ofera cunostintele necesare despre procesul de creare si functionare a unui magazin online, dezvoltarea acestuia si volumul de vânzari. Veti învata cum sa gestionati toate resursele de care aveti nevoie pentru a rula un site de succes online pe termen lung, indiferent daca este vorba despre o companie mica sau un site cu milioane de produse.

Online Sales & E-business Development Manager

Programul Online Sales & E-business Development Manager pune accent egal pe dezvoltarea si administrarea magazinelor online în mediul corporativ, mediul companiilor mici si mijlocii, precum si în sectorul companiilor start-up, microîntreprinderi si antreprenori.

Content & SEO Manager

În cadrul programului Content & SEO Manager veti dobândi cunostinte si abilitati de care aveti nevoie pentru a gestiona o promovare online eficienta, care va creste volumul de vânzari si de afaceri al afacerii dvs. online. În timpul acestui program, veti învata cum sa conduceti relatiile publice de succes si relatiile cu mass-media, precum si tehnici de optimizare SEO.

Social Media, Online PR & Community Manager

În timpul programului Social Media, Online PR & Community Manager veti dobândi toate cunostintele si abilitatile necesare pentru a administra cu succes profilele corporative sau de marca pe retelele sociale. Veti învata cum sa creati planuri de comunicare pe retelele sociale, cum sa creati continut creativ si cu impact si cum sa cresteti vizibilitatea afacerii voastre.

PPC & Digital Channels Manager

În cadrul programului PPC & Digital Channels Manager, veti dobândi cunostintele si abilitatile necesare pentru a administra comunicarea si publicitatea pe canale media digitale. Marketingul în afacerile moderne se muta rapid pe internet, iar acest program va va pregati pentru a administra cu succes campanii online.

Digital Marketing Planner & Account Manager

Pentru ca o campanie de marketing online sa obtina efectul dorit, aceasta trebuie sa fie în timp util, vizata si planificata în avans. Acest program va va pregati sa planificati campanii de marketing online de succes definind perioada de desfasurare a campaniei, canalul de comunicare, tonul mesajului etc.

Web Project Manager & Data Analyst

În cadrul acestui program veti învata cum sa gestionati proiecte web, proiecte de creare a site-urilor, platforme online, magazine online, precum si cum sa creati analize precise de date. Managementul de proiect este o tendinta în toate domeniile de activitate si, prin urmare, creste cererea de experti în acest domeniu.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0314326162; 0749161610; 0745040199
Str. Academiei, Nr. 28-30, Et.6, Cladirea Excelsior, Sector 1
Distribuie