Luca Energy - Instalatii electrice la cele mai inalte standarde

Proiectare instalatii electrice

Instalatiile de joasa tensiune functioneaza la tensiuni mai mici de 1kV, respectiv tensiuni de 0,4 KV si 0,23 KV. Raportarea la instalatii de joasa tensiune se face pentru instalatii electrice interioare aferente imobilelor de locuit, hale industriale, hale de productie si instalatii de racordare la reteaua electrica. 

Lucrarile la instalatia electrica pentru spatiile de birouri sau alte tipuri de cladiri este diferita de cea a unei cladiri normale pentru locuinte. Planurile de instalatii electrice pentru cladiri si repartizarea corecta a consumatorilor trebuie respectate conform planului initial.

Proiectarea instalatiile electrice interioare pentru spatii de birouri sau diferite tipuri de cladiri se construieste din unul sau mai multe tablouri electrice generale, din tablouri de distributie si subdistributie, din tablouri de utilaje si din retele de cabluri sau conductoare electrice care realizeaza legaturile între toate acestea si receptoare.

Va oferim cele mai bune servicii de interventii ale instalatiilor electrice, executate de catre electricieni autorizati ANRE.

Galerie foto
  • ...