Montare Reparatii Acoperis

Reparatii acoperis tigla

Cautati reparatii acoperis de tigla? Echipa noastra are experienta in aceste proiecte si va poate oferi cele mai relavante sfaturi privind constructia sau reparatia unui acoperis de tigla, indiferent ca vorbim de tigla ceramica sau de tip Bramac.

De asemenea, daca ati observat infiltratii la cosul de fum puteti sa apelati la serviciile noastre. Nu este mereu necesar ca un cos de fum la care se observa infiltratii sa fie schimbat in totalitate. Existe variante de reparatie fiabile si cu un cost mai redus.

Cand este cazul sa va reparati acoperisul?
Varsta acoperisului: Acesta este cel mai important factor. Majoritatea invelisurilor ceramice au o garantie de 35 – 50 de ani, in timp ce garantia pentru cele din metal este de aproximativ 15 ani. Daca acoperisul este stricat, dar o buna parte din el poate fi conservata, se va proceda la reparatia acestuia. Daca in schimb, acesta se apropie de finalul termenului de garantie, montatorul ar putea sugera inlocuirea.

Calitatea lemnului: Calitatea lemnului si gradul de deteriorare dicteaza in mod direct alegerea intre reparatie si inlocuire. Daca dulgheria este macinata sau afectata de daunatori, pentru a nu pune in pericol sanatatea locuitorilor, se va proceda direct la inlocuire. Daca, totusi, doar anumite elemente sunt afectate de apa – de exemplu – iar structura permite acest lucru, se poate incerca repararea.

Acoperisul casei este, de departe, elementul fara de care locuinta nu ar fi completa. De aceea, este important sa faceti verificari periodice la el, macar la 1-2 ani. Va stam la dispozitie cu serviciile noastre profesioniste de reparatii acoperisuri. 

Galerie foto
  • ...