Montare Reparatii Acoperis

Pazie metalica si sageac metalic

Aspectul unui acoperis consideram ca este la fel de important precum functionalitatea lui. De aceea, echipa noastra realizeaza pazii metalice din tabla ce au ca scop imbracarea paziilor din lemn de la acoperisuri.

Pazia de tabla a devenit din ce in ce mai dorita de proprietarii de case deoarece pe langa aspectul deosebit, are si o serie de avantaje cat se poate de practice.

In primul rand, daca se foloseste o pazie metalica (ce se poate realiza in diverse culori), nu mai este necesara vopsirea paziei de lemn. Astfel, se poate face o economie.

De asemenea, montajul se realizeaza de o echipa profesionist, astfel incat sa fiti sigur ca toate imbinarile sunt realizate corect.

Ofera o protectie mult mai buna paziei de lemn, aceasta deteriorandu-se frecvent si avand nevoie de interventii la cativa ani.

Pazia de streasina se monteaza la capetele grinzilor si capriorilor, in plan vertical.

Sageacul metalic, denumit frecvent si labriu, este un element decorativ pe care il regasim sub acoperis, intre peretele casei si marginea efectiva a acoperisului.

El poate fi realizat in diverse culori si texturi, insa, cel mai adesea, ele se fac in consonanta cu arhitectura acoperisului.

Galerie foto
  • ...