Montare Reparatii Acoperis

Izolatii mansarde

Izolatia acoperisului este la fel de important ca structura sa. Pentru a avea o casa cat se poate de sanatoasa si un acoperis rezistent pe o perioada indelungata este deosebit de important sa izolati corespunzator intreaga mansarda.

Daca observati mici infiltratii dupa ploaie, este cazul sa apelati la o firma care sa verifice starea izolatiei acoperisului. O executare corecta a unei termoizolatii la mansarda nu doar ca o sa va ofere confort, dar veti beneficia si de cheltuieli mai mici la incalzire.

Echipa noastra realizeaza lucrari de termoizolatii pentru mansarde, acoperisuluri, sarpante, poduri etc. De asemenea, va putem ajuta la efectuarea de termoizolatii cu polistiren, spuma poliuretanica, cu vata bazaltica si asa mai departe.

In functie de configuratia casei dumneavoastra si daca locuiti sau nu la mansarda, putem sa va oferim mai multe solutii de termoizolare a acoperisului. De exemplu, izolarea poate fi realizata sub sau deasupra capriorilor, pe baza de vata de sticla sau vata bazaltica.

Izolarea in interior va diminua spatiul locativ cu circa 20-25 de cm. Este de asemenea un aspect de care este bine sa tineti cont.

O izolatie corect realizata va ajuta peretii sa respire, ii va proteja de umiditate si de foc. O solutie pentru izolarea mansardei o reprezinta vata minerala bazaltica. Acest tip de vata, realizat dintr-o roca bazaltica, cocs si calcar, este ignifuga si are rol protector mai mare decat lemnul. Poate fi utilizata la pardoseli, pereti despartitori, acoperis deoarece rezista la solicitari mecanice dar si la intemperii. Vata minerala bazaltica pe langa faptul ca izoleaza foarte bine atat termic cat si fonic, are si o durata mare de viata. In cazul in care materialele nu sunt de calitate, se poate produce mucegaiul sau igrasia, de aceea este important sa cereti sfatul unui specialist.

Toate aceste informatii si multe altele vi le pot oferi specialistii nostri. Asadar, daca aveti nevoie de izolarea unui acoperis sau a unei mansarde, echipa noastra va sta la dispozitie.

Galerie foto
  • ...