Montare Reparatii Acoperis

Montaj ferestre de mansarda

Ferestrele de acoperis sunt foarte utile atat pentru aerisirea spatiului de mansarda, cat si pentru a beneficia de luminozitate. Echipa noastra este pregatita sa va indrume cu plasarea ferestrelor de acoperis (unde ar trebui ele sa fie), precum si cu montarea propriu-zisa.

Lucram cu numeroase firme producatoare de ferestre, putem enumera cateva precum Velux, Fakro, Optilight. Va oferim sfaturi privind alegerea tipului de fereastra pentru acoperis.

Instalarea unei ferestre de acoperis presupune mai multe etape. Ferestrele se monteaza impreuna cu o rama de etansare care face legatura ferestrei cu invelitoarea. De aceea, alege rama in functie de invelitoarea ta – plata sau ondulata.

Asa cum sugereaza si numele, rama are rolul de a asigura protectie impotriva patrunderii apei din exteriorul acoperisului, prin drenarea eficienta a acesteia din jurul ferestrei.

Merita de stiut ca unele modele de ferestre sunt dotate cu un geam exterior special tratat care reduce frecventa curatarii. Deasemenea, acest geam poate fi tratat pentru reducerea aparitiei picaturilor de roua.

 

Galerie foto
  • ...