Om Therapy - Centru acupunctura, medicina alternativa

Centrul Om Therapy

Noi luam in considerare si structura energetica a omului, de aceea nu consideram ca exista boli incurabile, ci doar deezechilibre energetice.

Practicam modalitati neinvazive de a ajuta pacientul sa vindece afectiunile aparute, inclusiv dureri cronice, amintiri traumatice, ameliorarea stresului, stimularea sistemului imunitar, dezechilibrul hormonal, migrenele si multe altele!

Practicam Acupunctura TCM combinata cu stilul constitutional al celor 5 elemente si alte Terapii Energetice si Spirituale pentru restabilirea armoniei si redarea vitalitatii, cu intentia reaccesarii sanatatii depline!

La Centrul Om Therapy, lucram doar pentru a oferi asistenta medicala cu intentie si directie.

Scopul nostru este sa oferim un mediu sigur, cu grija si compasiune, in care pacientii sunt vazuti cu adevarat, iar preocuparile lor sunt ascultate in mod activ, iar alegerea unui stil de viata sanatos este complet sustinuta. Facem toate eforturile pentru a gasi cauza principala a bolii si pentru a trata fiecare persoana ca un intreg, tinand cont de interdependenta dintre planurile si sistemele umane.

Ne straduim sa ii imputernicim pe oameni spre o bunastare holistica a corpului, a mintii si a spiritului.

Ne angajam sa oferim o alternativa accesibila, bazata pe stiinta medicinei traditionale de peste 5000 de ani, pentru toata lumea!

Centrul reuneste mai multe ramuri ale medicinei traditionale pentru a elimina orice posibila limita pe cale vindecarii si este singurul de acest fel in zona. Pe langa terapiile deja existente, in curand centrul se va imbogati si cu homeopatie, biorezonanta, psihologie si samanism.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0723197434
Sos. Unirii, nr. 419B, Tamasi, judetul Ilfov
Distribuie