Om Therapy - Centru acupunctura, medicina alternativa

Reiki

Energia Reiki curge prin mainile practicantului imbunatatind si accelerand procesele naturale de vindecare din corp. Reiki ajuta la restabilirea echilibrului si armoniei si promoveaza raspunsul de relaxare.

Reiki este un sistem antic japonez de vindecare naturala descoperit in secolul al XIX-lea de Dr. Mikao Usui, director al Universitatii Dosisha din Kyoto. In terapia Reiki aceasta energie “curge” prin mainile practicantului spre corp, eliberand blocajele energetice si reechilibrand organismul in toate planurile existentiale. Practica Reiki este ideala in completarea celorlalte terapii, aduce schimbari pozitive pentru sanatatea fizica si mentala, ajutand totodata in procesul autodescoperirii, autoperfectionarii si altele. Reiki este cea mai populara si accesibila tehnica de vindecare energetica.

Omul este in schimb energetic cu mediul inconjurator si daca acest schimb este deficitar se instaleaza boli functionale care pot fi tratate prin Reiki, in caz contrar, se produc modificari la nivelul unor organe, nervi, muschi, care cu timpul se agraveaza. Reiki este o stiinta care se invata si e folosita in toate domeniile de activitate. Practica Reiki nu este periculoasa, nu cere concentrare (ca in Yoga), nu este nici un risc de “supraincarcare” (este echilibru), nu pot fi manipulati oamenii, nu poate fi folosita in scopuri malefice.

Reiki face sa dispara dureri, vindeca diferite probleme de sanatate fizica, mentala, emotionala, inlatura consecintele stresului si armonizeaza viata.

Conform principiilor Reiki, boala apare atunci cand echilibrul energetic al organismului nostru este afectat. Spre deosebire de acupunctura, care trateaza dezechilbrul energetic actionand asupra energiei pacientului prin intermediul meridianelor energetice pacientului, terapia Reiki se foloseste de energia vitala a universului, Qi universal, pe care o canalizeaza catre organismul pacientului, intarindu-l si ajutandu-l sa-si regaseasca echilibrul.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0723197434
Sos. Unirii, nr. 419B, Tamasi, judetul Ilfov
Distribuie