Primosal Group - Ignifugare, PSI, deratizare, dezinsectie, dezinfectie, Bucuresti

Dezinsectie

 

Dezinsectia este procedeul de combatere prin pulverizare de insecticide specifice si cu ajutorul capcanelor mecanice a insectelor care constituie un pericol pentru sanatatea oamenilor, în conditiile în care acestea sunt purtatoare de vectori transmitatori de boli. PRIMOSAL foloseste produse eficiente, dar fara grad mare de toxicitate, si recomanda dezinsectia profilactica, care este mai putin agresiva.

DEZINSECTIE METODE FOLOSITE PENTRU DEZINSECTIE PRIMOSAL ofera o varietate de servicii:

Dezinsectia prin pulverizarea de substante lichide cu ajutorul unor pompe sub presiune  

Acesta este un procedeu care se foloseste mai ales în spatiile închise. În functie de gradul de infestare si de substanta care se foloseste se stabileste cantitatea necesara de solutie concentrata pentru combaterea insectelor. Procedeul trebuie repetat la aproximativ doua-trei saptamâni, pentru a îndeparta si noile insecte, ce abia eclozeaza.

Dezinsectia cu insecticide de tip gel pentru gândaci  

 

Dezinsectia prin pulverizare cu ajutorul atomizoarelor  

 

Dezinsectia prin pulverizarea cu ajutorul echipamentelor de tip thermal fogger  

 

Dezinsectia cu ajutorul capcanelor cu ultraviolete  

 

Dezinsectia cu ajutorul repelentelor cu ultrasunete  

 

Dezinsectia prin criogenare cu ajutorul echipamentului Criopest  

 

 

Ce este dezinsectia ? 

Dezinsectia este procedeul de combatere prin pulverizare de insecticide specifice si cu ajutorul capcanelor mecanice a insectelor care constituie un pericol pentru sanatatea oamenilor, în conditiile în care acestea sunt purtatoare de vectori transmitatori de boli. Serviciile PRIMOSAL folosesc produse eficiente, dar fara grad mare de toxicitate, si recomanda dezinsectia profilactica, care este mai putin agresiva.

Dezinsectie preventiva (profilactica) 

Serviciile PRIMOSAL cuprind un complex de masuri si mijloace nespecifice si specifice necesare pentru prevenirea înmultirii si dezvoltarii insectelor si este prevazuta ca actiune tehnologica, în ansamblul actiunii de igienizare. Dezinsectia este obligatorie în cazul unitatiilor de alimentatie publica si se realizeaza cu ajutorul insecticidelor cu spectru larg de actiune.

Dezinsectie de necesitate (curativa) 

Serviciile Dezinsectie PRIMOSAL se aplica în momentul înregistrarii unui focar. Acest procedeu începe cu identificarea tipului de daunator si stabilirea insecticidului corespunzator. Se efectueaza doua operatiuni de dezinsectie la un interval de 2 – 3 saptamâni, iar dupa eliminare se face dezinsectia profilactica, pentru a preîntâmpina aparitia altui focar.

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata!

Galerie foto
  • ...