Primosal Group - Ignifugare, PSI, deratizare, dezinsectie, dezinfectie, Bucuresti

Dezinfectie

Dezinfectia este metoda de combatere de o o suprafata sau un obiect dat partial sau total a microbilor si microorganismelor în scopul prevenirii si combaterii infectiilor si a bolilor transmisibile. Dezinfectia nu înlocuieste, ci completeaza curatenia riguroasa si periodica a unui spatiu.

Dezinfectantele sunt substante antimicrobiene care pot distruge toate microorganismele daunatoare care se afla pe un material sau le pot aduce la un nivel sigur.

Ce este dezinfectia ? Dezinfectantele sunt substante antimicrobiene care pot distruge toate microorganismele daunatoare care se afla pe un material sau le pot aduce la un nivel sigur.

Dezinfectia este metoda de combatere partial sau total a microbilor si microorganismelor în scopul prevenirii si combaterii infectiilor si a bolilor transmisibile. Dezinfectia nu înlocuieste, ci completeaza curatenia riguroasa si periodica a unui spatiu.

Dezinfectia profilactica 

Aceasta se realizeaza pentru a preveni problemele legate de proliferarea germenilor patogeni sau conditionat patogeni care în mod normal constituie microbismul local si se dezvolta, influentând negativ starea de sanatate a oamenilor si a animalelor. De exemplu, în cazul unei companii alimentare, prin dezinfectia profilactica sunt distrusi germenii care ar putea altera marfa.

Dezinfectia de interventie 

Este o operatiune care se realizeaza atunci când are loc un accident virucidal si este absolut obligatorie pentru a elimina sursele si efectele infestarii. Pâna la efectuarea dezinfectiei de interventie, compania respectiva nu-si poate relua activitatea.

 

Galerie foto
  • ...