Primosal Group - Ignifugare, PSI, deratizare, dezinsectie, dezinfectie, Bucuresti

Despre firma Primosal

Echipa Primosal, indiferent de divizia de business în care-si desfasoara activitatea, au acumulat o experienta bogata în cadrul proiectelor în care au fost implicati si au beneficiat constant de pregatire specifica.

PESTE 5000 DE CLIENTI

Din 1997, de când si-a început activitatea, Primosal a colaborat cu peste 5000 de clienti – persoane fizice, companii locale sau multinationale, institutii publice, spitale, unitati de productie industriale, ocoluri silvice, hoteluri si restaurante etc.

INVESTIM ÎN CERCETARE

Primosal s-a implicat în ultimii ani în activitati proprii de cercetare, din dorinta de a oferi pietei produse eficiente, la preturi competitive si cu impact redus asupra mediului.

ECHIPAMENTE DE ULTIMA GENERATIE

Pentru toate diviziile sale de business, Primosal foloseste echipamente de ultima generatie si produse testate si avizate de organismele abilitate din domeniu.

19 ANI DE PERFORMANTA

De peste 19 ani, Primosal colaboreaza cu firme si persoane, oferind servicii adaptate nevoilor mereu în schimbare ale clientilor sai, dar si produse, tehnologii si solutii de calitate, eficiente, cu impact minim asupra mediului

NE ASUMAM RESPONSABILITATEA PENTRU LUCRARILE EXECUTATE

Clientii nostri beneficiaza de confort contractual, prin asigurarea de raspundere civila a prestatorului, pentru daunele aparute din cauza sa.

Primosal este o companie prestatoare de servicii integrate cu o experienta profesionala de peste 19 ani, ce activeaza pe piata româneasca la nivel national, cu un portofoliu de peste 5000 de clienti si ofera o paleta diversa de servicii care contribuie, prin integrarea unor tehnologii inovatoare, la sanatatea si siguranta mediului în care traim si lucram:

Servicii profesionale de deratizare, dezinsectie si dezinfectie (pest management), de curatenie civila si industriala, de tratare si protectie a lemnului, de prevenire si stingere a incendiilor si domeniului ISCIR, fiecare domeniu de activitate fiind integrat într-un departament separat cu management si echipa proprie, toate fiind sustinute de un program de cercetare si dezvoltare realizat prin laboratoarele Chemspeed.

De asemenea, Primosal dezvolta si comercializeaza produse specifice acestor activitati precum produse de ignifugare si antiseptizare a lemnului, lacuri, aditivi, produse cu putere mare de curatare, insecticide si raticide eficiente pentru proiecte civile sau industriale,indiferent de anvergura acestora, promovând în permanenta tehnologii moderne.

Contacteaza-ne pentru o oferta!

Galerie foto
  • ...