Flavin

Flavin 7 Capsule

...
Cardio Flavin 90 capsule

Este un complex de flavonoide de origine vegetala, cozi de cirese si visine, respectiv plante medicinale (paducel, porumbar), cu actiune de intarire a sistemului cardio-vascular.

 

Prin impiedicarea proceselor oxidative a acizilor grasi de la nivelul peretilor celulari, flavonoidele exercita o actiune deosebit de benefica asupra sistemului cardio-vascular. Scad nivelul colesterolului, prin urmare reduc riscul aterosclerozei, cresc elasticitatea peretilor sanguini, asigurand o inalta protectie impotriva trombozei.

 

Ce trebuie sa stim despre actiunea cozilor de cirese si visine?

 

Au actiune tonicardiaca, respectiv de prevenire a infarctului.Substantele active - procianidinele si flavonoidele - joaca un rol bine determinat in exercitarea actiunii principale. Din punct de vedere stiintific, acesti compusi se recomanda, ca tratament adjuvant in scaderea capacitatii fizice, cord imbatranit, angina pectorala, perturbari ale ritmului cardiac.

 

Nu se cunosc contraindicatii, cu toate acestea consultul medical de specialitate este indicat in cazul in care simptomele persista sau se agraveaza.

 

Utilizarea pe termen lung nu prezinta niciun risc al aparitiei unor efecte secundare

...
Cyto Flavin 90 capsule

Este un complex de flavonoide vegetale, enzime (germeni de grâu, germeni de broccoli, germeni de lucernă) cu acţiune sinergică de combatere a tumorilor.

Efectul flavonoidelor este bine-venit pacienţilor cu afecţiuni tumorale,ca şi adjuvant în tratamentul principal, în reducerea efectelor secundare ale chimioterapiei sau prevenirea apariţiei tumorilor.

Ce anume trebuie să cunoaştem în legătură cu enzimele?

  • sunt compuşi proteici, care măresc viteza reacţiilor chimice din organism (exercită rol catalitic)
  • s-au pus în evidenţă 3000 de enzime aparţinând organismului uman
  • în decursul unui singur minut enzimele catalizează 36 milioane de procese biochimice
  • organismul este echipat la naştere cu o anumită cantitate de enzime, care, ca şi vitaminele, trebuie suplimentate continuu
  • contrar vitaminelor, enzimele pot fi sintetizate doar de organismele vii
  • principala sursă de enzime pentru om o reprezintă germenii vegetali

Datorită efectului umidităţii şi căldurii, din minuscula sămânţă viaţa erupe cu o energie covârşitoare. Seminţele conţin o cantitate uriaşă de enzime, necesare creşterii plantei, conţinutul acestora fiind considerabil mărit în momentul germinării. Starea noastră de sănătate depinde de existenţa unei cantităţi suficiente de enzime în organism!

Stările post-tratament, alimentaţia deficitară şi expunerea la boli reduce considerabil numărul enzimelor din sistemul nostru enzimatic, determinând alterarea echilibrului în timp şi expunerea organismului la maladii severe.

Germenele conţine toate elementele necesare bunei funcţionări a organismului. În cursul procesului de germinare, conţinutul în vitamina C creşte de 27 ori, conţinutul în caroten creşte cu 200% după 2 ore de germinare; conţinutul în vitamina B creşte cu 50%, iar cel al vitaminei E cu 120%. Germenii conţin o cantitate de energie cu 25% mai mare în comparaţie cu carnea, dar nu determină creştere ponderală.

...
Flavin 7 90 capsule

Este extractul unor fructe cu efecte fiziologice remarcabile, are un continut crescut de flavonoizi, polifenoli şi antioxidanti vegetali. Prin utilizarea sistematică diminuează acţiunea nocivă a radicalilor liberi ajunşi în organism sau formaţi la acest nivel, protejând în acest fel celulele si asigura funcţionarea normală a acestora. Are, prin urmare, acţiune profilactică importantă. În cazul bolilor constituite diminuează efectele adverse ale terapiei tradiţionale şi facilitează efectul benefic al acesteia.

Recomandat:

- bolnavilor cu tumori, în completarea tratamentelor tradiţionale, pentru eliminarea eventualelor efecte secundare ale acestora;

- în cazul bolilor cardiovasculare, în scleroza, în cazul formării trombozei;

- pentru întărirea organismului slăbit de boli, ca şi completare a terapiilor tradiţionale;

- în diabetul vârstnicilor

- în cazul celor suferinzi de alergii

- pentru întărirea sistemului imunitar.