Flavin

Flavin 7 Slim Glabridin

...
Seminte de canepa 250 capsule

 

Dintre cele peste 3 milioane de plante comestibile din flora Pamantului, nu exista o planta comparabila cu canepa din punctul de vedere al valorii nutritive. Proteinele din semintele de canepa contin toti cei 8 aminoacizi esentiali, usor digerabili si absolut necesari metabolismului.

Semintele de canepa contin 30 % proteine, 41 % grasimi, 15% carbohidranti, ele fiind mult mai valoroase din punc de vedere al continutului nutritiv decat semintele de soia. In semintele de canpa, acizii grasi esentiali omega 6 si omega 3 sunt prezenti in raport 3:1. In plus semnintele de canepa sunt singurele seminte comestibile care au in componenta lor cantitati supstantiale de acid gama-linoleic (GLA), cu efect terapeutic demonstrat.

Microelementele prezente in semintele de canepa includ: strontiu, arseni si crom. De asemenea este o sursa bogata in vitamina E.

Se utilizeaza ca adjuvant in urmatoarele situatii:

  • Scaderea nivelului de colesterol si trigliceride, prevenirea afectiunilor cardio-vasculare, scaderea tensiunii arteriale
  • In cazul persoanelor supraponderale ajuta la recapatarea greutatii ideale, elimina surplusul de grasimi din organism.
  • Intarirea sistemul imunitar.
  • Prezinta efect tonic asupra activitatii cerebrale (prin aport proteic la nivelul creierului).

Consumul regulat al acestui produs ajuta la prevenirea sau tratarea modificarilor de natura maligna din organism.

Utilizare: doza zilnica recomandata este 1-2 capsule/zi.

...
Seminte de canepa fibre 200 g

Organismul uman contine 25 de tipuri de aminoacizi, dintre care un numar de 20 sunt formatori de proteine. Aminoacizii necesari sintezei proteinelor si a altor compusi azotati, sunt furnizati de catre proteinele din alimentatie. Necesarul de proteine inseamna necesar de aminoacizi. Procentul de proteine din organism este de 14-16%, si aproximativ 0,1% aminoacizi liberi.

Efectele pozitive ale aminoacizilor:

Scaderea nivelului de colesterol si trigliceride, prevenirea afectiunilor de natura cardio-vasculara, scaderea tensiunii arteriale. In caz de obezitate, favorizeaza revenirea la greutatea ideala, eliminand surplusul de grasimi din organism. Aminoacizii au efect tonic asupra sistemului imunitar. Favorizeaza activitatea corticala. Consumul regulat este fundamental necesar in formarea si reinnoirea organismului.

Efectul fibrelor din componenta semintelor de canepa: in prevenirea cancerului, intarzierea proceselor de imbatranire, stimularea vederii, este indicat in carentele de fier, hiperaciditate, dar prezinta si efect antiinflamator. Are efect de reglare a nivelului de glucide din sange, a metabolismului lipidic, intareste peretii vasculari, tesutul conjunctiv elastic de la nivel pulmonar, sistemul digestiv, dar ajuta si in prevenirea aparitiei cariilor dentare si protectia smaltului dentar. Aceste proprietati sunt completate de actiunea protectoare asupra metabolismului colagenului, respectiv intarirea sistemului imunitar. Alimentele bogate in fibre sunt indispensabile pentru buna functionare a tractului digestiv, deoarece elementele care nu pot fi absorbite formeaza substanta balast, care prin umplerea intestinelor face posibil tranzitul continuu al continutului intestinal. Pe langa acestea, alimentele bogate in fibre sunt si o importanta sursa de vitamine si saruri minerale. Alimentele bogate in fibre sunt principala noastra sursa de vitamina D, A si E, respectiv oligoelemente. Oligoelementele au un rol vital in prevenirea si impiedicarea proceselor de natura maligna.

Datorita compozitiei lor, fibrele reduc tulburarile circulatorii si impiedica aparitia procesului de imbatranire. Elementele vitale sunt: vitaminele A si E, seleniul, dar importante sunt si calciul, magneziul, fierul, zincul, manganul, cuprul si cromul, complexul de vitamine B si acidul folic.

...
Medicannabis 100 capsule

canabinoide" in centrul lor de interes. Acesti compusi pot fi sintetizati si de organism. Ei formeaza in creier o structura importanta care faciliteaza comunicarea interneuronala, sincronizand sinapsele responsabile de procesul de memorie si de alte procese cognitive. "Canabisul natural" este prezent in creier in cantitate infima, efectul sau fiind minim. "Canabisul" produs de creier este indispensabil in procesul zilnic de gandire, el este o substanta chimica care are efect asupra functiilor locomotorii, cognitive si asupra celor mai importante functii senzoriale ale organismului.

De ce canepa nu este o planta ilegala? (Cannabis sativa)

Semintele de canepa hibrid de cultura (Cannabis sativa = canepa cultivata) nu contin THC (tetrahidrocanabinol), astfel nu au efecte halucinogene, ci dimpotriva au numeroase efecte fiziologice utile. Produsul nu produce dependenta, deoarece nu contine substante psihoactive. Compozitia sa este conforma cu prevederile normelor europene.

Cum se administreaza produsul si pe ce perioada?

Doza zilnica recomandata este de 1-2 x 2 capsule pe zi. Produsul poate fi consumat in mod continuu.

Recomandat ca adjuvant pentru:

  • In special in tratamentul simptomatic al bolilor neurologice cronice (neuropatice), cum ar fi scleroza multipla).
  • Ameliorarea durerilor menstruale.
  • Atenuarea simptomelor inflamatorii ale articulatiilor la poliartrita reumatioda.
  • Epilepsie.
  • Boala Parkinson.
  • Glaucom (cataracta verde).
  • Stari depresive.
  • Inflamatii ale articulatiilor (poliartrita reumatoida).
  • Psoriazis.
  • Afectiuni inflamatorii ale pielii.
  • Calmarea tusei.
  • Distonie (anomalii ale tonusului muscular).
  • Regenerare musculara dupa activitati sportive.
  • Tratarea cu eficicienta a tenului uscat.
  • Reducerea nivelului de colesterol. Reduce in mod eficient tensiunea arteriala si restabileste circulatia sanguina.
  • Imbunatatirea functionarii organelor si intarirea sistemului imunitar.