Flavin

Suplimente Naturale

...
Maxima 100 capsule

  • Este complexul flavonoizilor din sorg şi al concentratului fructului Tribulus Terrestris;
  • Stimulează secreţia celui mai activ hormon steroid androgen, testosteronul, îmbunătăţeşte capacitatea fizică şi psihică, facilitează regenerarea mucoasei uterine, motiv pentru care se recomandă administrarea acestui după naştere şi în ultimele zile ale ciclului menstrual;
  • Este bogat în saponoizi vegetali, flavonoizi şi antioxidanţi.

...
Stonebreaker 100 capsule

Stonebreaker scade riscul litiazei urinare si inhiba cresterea in volum a calculilor urinari.Stimuleaza secretia de bila, favorizand astfel eliminarea calculilor biliari.Are efect analgezic.Chanca Piedra este o planta perena, originara in valea Amazonului si in alte regiuni de paduri tropicale, unde a fost folosita cu succes, de multa vreme, pentru favorizarea eliminarii calculilor urinari si biliari.Dr. Wolfram Wiemann (Nürnberg, Germania) a tratat peste 100 pacienti cu litiaza renala cu chanca piedra pe care a procurat-o din Peru. Terapia s-a dovedit eficienta, la 94% dintre bolnavi, in eliminarea calculilor urinari, in decurs de 1-2 saptamani.Intr-un studiu din 2002, cercetatorii din India au demonstrat ca planta stimuleaza secretia biliara prin cresterea sintezei acizilor biliari. Are, de asemenea, efect hepatoprotector si antihepatotoxic.In urma unui studiu pe animale (sobolani), s-a constatat un efect protector impotriva actiunii hepatotoxice a alcoolului, cu normalizarea functiei hepatice a animalelor

...
Inulion Forte 120 capsule

Pentru mentinerea starii de sanatate: vitaminele, oligoelementele, mineralele, aminoacizii esentiali din acest produs natural ajuta la mentinerea starii de bine. Prin continutul de fibre ajuta la eliminarea din tubul digestiv a substantelor nocive si a rezidurilor nocive ale metabolismului.

Pentru sportivi: vitaminele, mineralele, inulina si fructoza alaturi de fosfor, sustin functionarea optima a muschilor. Tonusul muscular creste, oboseala musculara se diminueaza, in felul acesta, marindu-se si performanta.

Pentru stari de nervozitate, tensionare si epuizare psihica: un nivel chiar si putin ridicat de insulina, daca e permanent, duce la scaderea glicemiei, care determina irascibilitate, agresivitate, labilitate a sistemului nervos. Continutului de inulina si fructoza poate tempera rezistenta la insulina, ducand astfel la scaderea nivelului de insulina, reducand astfel iritabilitatea si nervozitatea.

Pentru cei care sufera de boli cronice: datorita continutului de Flavin7, oligoelemente, vitamine, minerale, inulina (ca sursa de carbohidrati) si fructoza, metabolismul celulelor este amplificat, se imbunatateste regenerarea acestora si de asemeni creste puterea de aparare a organismului. Pentru cei care sufera de dureri abdominale, constipatie: pe de o parte continutul in fibre al capsulei de inulion, iar pe de alta parte, continutului de inulina, cu putere mare de legare a apei, echilibreaza tranzitul intestinal si elimina constipatia.

Pentru cei care doresc sa slabeasca: este foarte indicata in acest caz, datorita continutului mare de fibre vegetale si inulinei, prin puterea foarte mare de legare a apei, pe care fibrele vegetale o au. In felul acesta prin cresterea in volum a fibrelor la nivel intestinal, apare senzatia de plin, scade senzatia de foame iar functionarea intestinelor este mult imbunatatita. Pentru supraponderali si obezi: continutul capsulei de inulina si fructoza determina scaderea acizilor grasi liberi astfel diminuand si nivele ridicate de insulina, raspunzatoare pentru excesul ponderal.

Administrare: 1-2 capsule pe zi sau la recomandarea medicului.

Componente principale: napi (Helianthos tuberosus), vitamina C, seminte si coj de sorg.

Valoarea nutritiva/ 1 capsula: vitamina C 80 mg (100% DZR).