Flavin

Minerale

...
Trace Minerals 84M 100 ml

Trace Minerals 84M 100 ml

...
Calciu Coral 100 capsule

Analiza chimica a calciului provenit din recifele de corali de pe insula Sango a demonstrat o identitate apropape totala cu cea a calciului din compozitia oaselor umane. Majoritatea oamenilor sunt surprinsi sa afle ca procesul de fixare a ionilor de calciu de catre coral are loc in urma simbiozei cu o anumita alga.

Aceasta microalga traieste in scheletul coralului, facilitand asimilarea substantelor nutritive necesare. Prin acest proces coralul devine o importanta sursa naturala de substante minerale. Produsul Coral Calciu ofera o importanta sursa de calciu pentru organism, contribuind la mentinerea masei osoase, incetinirea procesului de rarefiere a structurii osoase o data cu inaintarea in varsta, mentinerea echilibrului acido-bazic adecvat al organismului.

In cazul adultilor tineri aportul de calciu se afla in echilibru cu cantitatea eliminata. In cazul osteoporozei sau al osteomalaciei acest echilibru este perturbat, cantitatea de calciu eliminata depasind aportul acestui element.

Structura osului devine mai rarefiata, mai „usoara", fiind astfel mult mai vulnerabila la rupturi.

...
Fier 60 capsule

 

Cea mai importantă funcţie în organism este producerea hemoglobinei şi aprovizionarea globulelor roşii cu oxigen. Are un rol important în păstrarea sănătăţii sistemului imunitar şi în producerea energiei, ajută la dezvoltarea şi regenerarea celulelor. Ca şi componentă a enzimei denumite catazan are rol în combaterea efectului nociv al radicalilor liberi.

Utilizare: doza zilnică recomandată este 1 capsulă/zi.

Valoarea nutritivă/ 1 capsulă: Fier (sulfat de fier) 14 mg (100% DZR), polifenoli totali 6,6 mg din care flavonoide 4,7 mg şi resveratrol 0,003 mg.

Recomandat ca adjuvant pentru:

  • Anemie
  • Imunitate scazuta