Reinvent Consulting - consultanta comerciala, juridica, financiara si fiscala Bucuresti

Infiintare Intreprindere Individuala

Infiintari intreprinderi - Infiintare Intreprindere Individuala (II)

 

Infiintare firma GRATIS pentru abonamentele de contabilitate pe 6 luni

 

Intreprinderea Individuala este o entitate fara personalitate juridica.

In temeiul dreptului la libera initiativa, al dreptului la libera asociere si al dreptului de stabilire, orice persoana fizica, cetatean roman sau cetatean al unui alt stat membru al Uniunii Europene ori al Spatiului Economic European, poate desfasura activitati economice pe teritoriul Romaniei, in conditiile prevazute de lege. Persoanele fizice mentionate anterior pot desfasura activitati economice in conditiile prevazute de OUG 44/2008. Acestea trebuie sa aiba un sediu profesional pe teritoriul Romaniei, in conditiile prevazute de lege.

Raspunderea patrimoniala in cazul unei Intreprinderi Individuale (I.I.) se face cu intregul patrimoniu al persoanei fizice.

O Intreprindere Individuala (I.I.) poate avea angajati. O persoana care este unic actionar/asociat la o societate comerciala cu raspundere limitata poate infiinta o Intreprindere Individuala.

Costurile de infiintare sunt mai scazute decat in cazul societatii cu raspundere limitata, iar evidenta contabila se tine in partida simpla. De asemenea, costurile administrative sunt mai scazute decat cele ale unei societati cu raspundere limitata. Dupa infiintare, este obligatorie inregistrarea la administratia financiara de care apartine.

  • Puteti apela la serviciile marca Reinvent Consulting atat pentru gazduirea sediului, cat si pentru infiintarea I.I. si evidenta contabila. Astfel va veti putea concentra pe cele mai profitabile activitati.
  • Lista tarifelor o gasiti aici
  •  

    Acte necesare

     

    Documentele necesare pentru infiintarea unei Intreprinderi Individuale sunt urmatoarele:

    • Copie C.I.
    • Copie legalizata dupa dovada de proprietate (in cazul in care nu aveti unde sa va inregistrati sediul, puteti opta pentru serviciul nostru de gazduire sedii sociale)
    • Certificat de atestare fiscala in original, in termen de valabilitate
    • Acordul Asociatiei de proprietari/locatari
    • Documente care atesta pregatirea/experienta profesionala: Copie dupa diploma/acte de studiu/atestate (care sa aiba legatura cu obiectul de activitate ce urmeaza a fi desfasurat) - dovada calificarii in domeniul de activitate urmarit
    • Contract de comodat
    • Specimen de semnatura
    • Procura notariala

     

    Tarife infiintare intreprindere individualaAtentie! Tarifele sunt actualizate in urma intrarii in vigoare la data de 1 februarie 2017 a noilor taxe legale de la Registrul Comertului!

    Tarifele includ onorariul nostru, taxele de Registru (publicarea in Monitorul Oficial) si TVA.

     

    Servicii prestate

    COST TOTALOnorariu - TaxeRegistrul Comertului, Cazier Fiscal

    TERMENdin momentul in caredosarul este completBucuresti - IlfovAlte judeteBucuresti - IlfovAlte judeteInfiintare Intreprindere Individuala (I.I.)190 RON 290 RON 5-7 zile15-25 zileEvidenta financiar-contabilaPe baza unei discutii preliminare; tariful incepe de la 150 lei/ luna(20 de documente, fara salariati)-

    Tariful de infiintare a intreprinderii se achita integral, in avans.

    Autorizare suplimentara pentru activitate la terti este 100 RON (acolo unde este cazul).

     

    Tarifele afisate cuprind onorariul, taxele de la Registru si TVA. NU EXISTA COSTURI SUPLIMENTARE.Putem prelua si preda documente si prin curieri.Putem trimite copii dupa documente si prin e-mail sau fax, FARA COSTURI SUPLIMENTARE.La sediu firmei veti intalni AVOCATI SI CONSULTANTI SPECIALIZATI IN OPERATIUNILE MENTIONATE, CU EXPERIENTA DEOSEBITA.Contravaloarea timpului alocat se va calcula dupa cum urmeaza: Tarifele afisate includ consultanta comerciala si de marketing in limita a 30 de minute. Pentru orice consultanta care depaseste 30 de minute, dar a carei durata este mai mica de 1h si 30 minute se va plati tariful de 200 RON; pentru tot ceea ce depaseste 1 h si 30 minute se va plati tariful de 400 RON.

    Daca activitatea pe care o veti desfasura presupune instalarea si folosirea unei case de marcat, va asiguram prin partenerii nostri solutii de fiscalizare.

    In cazul in care ati achizitionat deja casa de marcat/imprimanta fiscala si sunteti interesat/a doar de intocmirea dosarului de fiscalizare si de demersurile pe langa DGFP pentru procedura de fiscalizare, va asiguram acest serviciu la un tarif de 90 de lei.

    Preturile de mai sus nu contin TVA.

     

    Gazduire sediu social intreprindere individuala

    59 Euro

    Comanda acum online!

    • Perioada: 6 luni
    • Servicii secretariat incluse: primire corespondenta si notificare in legatura cu aceasta

    111 Euro

    Comanda acum online!

    • Perioada: 1 an + 1 AN GRATUIT !!!
    • Servicii secretariat incluse: primire corespondenta si notificare in legatura cu aceasta

    199 Euro

    Comanda acum online!

    • Perioada: 2 ani + 2 ANI GRATUIT !!!
    • Servicii secretariat incluse: primire corespondenta si notificare in legatura cu aceasta

    250 Euro

    Comanda acum online!

    • Perioada: 3 ani
    • Servicii secretariat incluse: primire corespondenta si notificare in legatura cu aceasta

    La preturile de mai sus se adauga TVA. Pretul se achita in avans. 

     

    Pachete speciale infiintari firme GRATUIT!  Alege oferta care ti se potriveste!

    • Pachetul START-UP: 

    Infiintare II Gratuit, daca alegeti pachetul de contabilitate cu plata in avans pentru primele 6 luni.

    • Pachetul START-UP EXTINS:

    Infiintare II Gratuit, Sigla Gratuit (3 propuneri), Site web de prezentare  la doar 300 RON, pentru alegerea serviciilor de evidenta contabila, cu plata in avans pentru 6 luni si a serviciului de gazduire sediu, pentru minim 1 an.

    • Tarifele pentru evidenta financiar-contabila pornesc de la 165 lei/ luna, depind de forma de organizarea, numarul de salariati, numarul de documente.
    • Serviciile sunt desfasurate si super-vizate de catre experti contabili, acreditati CECCAR, CCFR si CAFR.

    Plata in rate! Daca sunteti posesorul unui card de credit Raiffeisen, Banca Romaneasca sau Banc Post, aveti posibilitatea de a plati oricare din pachetele de mai sus, in sase rate egale.

    Galerie foto
    • ...