Reinvent Consulting - consultanta comerciala, juridica, financiara si fiscala Bucuresti

Preluare societati cu datorii

INFORMATII GENERALE

Exista un moment in viata unei firme, care poate fi crucial in dezvoltarea sa ulterioara, iar datoriile la diversi creditori va pot da batai de cap si pot ingreuna cresterea afacerii dumneavoastra. Daca va confruntati cu probleme in legatura cu unii creditori, aveti datorii, iar societatea dumneavoastra se afla in imposibilitatea de achitare a acestora sau doriti sa cesionati firma, atat intregul pasiv cat si activul, atunci Reinvent va ofera o solutie optima.  

Credem cu tarie ca Reinvent Consulting se poate echivala cu servicii de calitate si valori precum profesionalismul si confidentialitatea. Punem accent pe solutii eficiente, personalizate pentru fiecare afacere in parte si va propunem un parteneriat definit prin responsabilitate si incredere.

PROCEDURA

1. Primul pas este sa ne contactati la unul dintre numerele afisate sau pe adresa noastra de e-mail si sa ne explicati care este situatia firmei dumneavoastra, iar ulterior vom trimite un raspuns referitor la urmatoarele etape.

  • 2. O intalnire prin care analizam impreuna situatia dumneavoastra va fi stabilita, pentru a fi siguri ca stim toate datele problemei. Doar astfel putem sa va oferim o solutie personalizata si eficienta.
  •  
  • 3. Vom implementa planul stabilit si vom prelua firma dumneavoastra, impreuna cu datoriile, oferindu-va informatiile necesare.
  •  
  • PACHETE 
  • Suportul Reinvent Consulting privind preluarea societatilor cu datorii include trei tipuri de interventie:

    1. Preluare in vederea conducerii activitatii de insolventa/ faliment

    Se preia raspunderea pentru toate faptele de natura civila si comerciala, aparute in urma unui management defectuos. Este necesara punerea la dispozitie a tuturor actelor contabile, precum si a arhivei de orice natura.

    • Nu se pot prelua fapte de natura penala.

    Onorariul minim: 4.900 Euro + TVA

    2. Preluare in vederea negocierii cu diferite categorii de creditori

    Acest tip de serviciu de suport are drept scop diminuarea debitului, precum si obtinerea unor esalonari cu termene rezonabile de plata. In acest fel, dumneavoastra veti avea posibilitatea de a reveni la normalitate si de a achita datoria fara a ajunge la dispute cu alti creditori.

    Onorariul minim: 4.900 Euro + TVA

    3.Preluare in vederea conducerii si asigurarii unui management propriu pentru societate, pana la redresarea financiara a acesteia

    Procesul de preluare are loc in urma realizarii unui due-diligence de catre echipa noastra, la finalul caruia se va face o oferta de pret ce urmeaza a fi platit de catre Grupul REINVENT, in functie de rezultatele raportului.

    Preluarea este realizata exclusiv de catre societati din cadrul Grupului REINVENT.

     

    Galerie foto
    • ...