Reximaco - Lucrari de impermeabilizare hidroizolare, Bucuresti

Produse pentru infiltratii

Daca ai probleme cu apa din interior, recomandarea noastra este sa tii cont de toate sfaturile de mai jos pentru a o elimina. Ai nevoie de cele mai bune produse pentru infiltratii, care sa te ajute pe termen lung.

Produse pentru infiltratii - sfaturi utile pentru eliminarea infiltratiilor

Exista mai multe semne care pot indica aparitia infiltratiilor:

  • Crapaturi in fundatie
  • Nivel ridicat de umiditate
  • Urme pe beton
  • Mucegai alb
  • Urme in partea de jos a peretilor
  • Apa pe pereti

Daca vezi unul sau mai multe semne de avertizare, iti recomandam sa apelezi la un expert care sa se ocupe de fundatie.

Cele mai comune probleme generate de infiltratii sunt:

Deteriorarile structurii: apa care se scurge in fundatie printr-o fisura in perete si se acumuleaza in timp poate provoca daune. Costul reparatiei pagubelor este mai mare decat costul efectuarii unor lucrari de prevenire, cum ar fi impermeabilizarea fundatiei sau instalarea unui sistem de drenare. 

Mucegai: in momentul in care nu bagi in seama faptul ca au loc infiltratii, in timp poate sa apara mucegaiul, acesta fiind o problema comuna care genereaza afectiuni persoanelor din interior.

Varsta casei este un factor important. Dupa un anumit numar de ani, fundatiile pot fi mai putin rezistente la apa din cauza erodarii betonului. Aceasta problema apare in principal in casele vechi de peste 40 de ani. In acest caz, solutia este sa instalati o membrana impermeabilizanta pentru a preveni patrunderea apei in beton.

Exista anumite zone greografice care sunt mai predispuse la surplusul de apa. Este foarte important sa fie  inspectata periodic fundatia chiar si atunci cand nu exista semne de infiltrare a apei.

 

 

Apelarea la un specialist este cea mai buna solutie. Odata ajuns la fata locului, expertul iti va inspecta proprietatea pentru a stabili cauza problemei. El va inspecta fisurile, va gasi cauzele pentru a decide cu privire la solutia adecvata si va verifica daca exista semne de infiltrare a apei. El va lua, de asemenea, masuratorile necesare pentru a efectua lucrarile viitoare de impermeabilizare.  

In cazul unei probleme minore, pur si simplu se repara fisurile. In cele mai multe cazuri, este posibil sa se identifice zona in care apa se scurge in fundatie si astfel se pot evita reparatii majore. Daca nu este cazul, impermeabilizarea fundatiei si instalarea unui sistem de drenare sunt cele mai comune solutii pentru problemele majore de infiltrare a apei.  

Exista solutii pentru a aborda si preveni infiltrarea apei. Solutiile minore pot ajuta la repararea fisurilor atunci cand sunt utilizate rapid. Pentru cea mai buna solutie nu ezitati sa ne contactati.

 

   

Galerie foto
  • ...