Reximaco - Lucrari de impermeabilizare hidroizolare, Bucuresti

Procedeul Xypex Concentrate

XYPEX CONCENTRATE este un tratament chimic pentru impermeabilizarea si/sau protectia anticoroziva a betonului si a otelului beton.

XYPEX CONCENTRATE este un produs cimentos de culoare gri sau alba, preparat dintr-un amestec de ciment Portland cu finete mare de macinare si continut limitat de aluminat de calciu, silice tratata si un pachet de reactivi chimici care stau la baza reactiilor de formare a cristalelor în masa betonului. Acest amestec intra în reactie cu produsii rezultati în urma hidratarii cimentului din betonul suport ce urmeaza a fi impermeabilizat, în prezenta apei ca mediu de reactie generând formatiuni cristaline dentritice filiforme în porii tubatiile si capilarele care formeaza permeabilitatea betonului.

XYPEX CONCENTRATE este proiectat special pentru aplicatii de impermeabilizare a betonului vechi sau nou. Datorita catalizatorului de reactie, pachetul de reactivi este “împins “în porii suportului prin procese fizico - chimice asigurând un randament maxim al reactiilor de cristalizare.

ATENTIE ! Un beton nevibrat cu goluri mari în masa sa va consuma inutil reactivii materialului conducând la o scadere a gradului de impermeabilitate finala al acestuia.

Galerie foto
  • ...