Reximaco - Lucrari de impermeabilizare hidroizolare, Bucuresti

Eliminare igrasie

Igrasia este un cosmar pentru foarte multe persoane. Umiditatea este o problema de care toti proprietarii de case se tem, dar, din pacate, este relativ frecventa. Chiar daca umezeala este insotita de o serie de provocari, vestea buna este ca tratarea umezelii este relativ usoara, atat timp cat este facuta la timp. Metoda corecta pentru a scapa de umezeala variaza in functie de locul in care apare umezeala si de modul in care se manifesta.

Eliminare igrasie - sfaturi utile

 Intotdeauna tine animalele si copiii departe de mucegai si poarta manusi din cauciuc sau din latex, precum si o masca atunci cand te apropii de zona afectata. Verifica eticheta de pe orice produse de curatare pe care il utilizezi pentru a verifica daca produsul poate fi aplicat in siguranta.

Testeaza toate produsele pe o suprafata mica a suprafetei de curatat. Daca exista o problema grava cu umiditatea, consulta un profesionist pentru sfaturi.

Daca umezeala si simptomele umezelii sunt probleme recurente in casa ta, s-ar putea sa fie util sa achizitionezi un dezumidificator, care sa ajute la combaterea umiditatii ceea ce va duce si la eliminarea mucegaiului. Utilizarea unui produs special sub forma de spray contra mucegaiului poate fi o solutie buna pentru a elimina petele. Trebuie doar sa urmezi instructiunile de pe eticheta si sa testezi mai intai orice produs intr-o zona mica. Acestea insa sunt doar solutii de moment iar daca vrei sa scapi de umezeala pentru totdeauna este important sa izolezi corect peretii utilizand produse speciale.

In gama noastra de produse vei gasi tot ce ai nevoie pentru a avea cele mai bune rezultate pe termen lung. Umiditatea excesiva aduce o serie de probleme care vor deveni deranjante in timp.

Este important sa elimini cauzele condensului. In majoritatea cazurilor, condensul este cauza principala a umezelii in orice locuinta - prin urmare, este imperativ sa descoperi cauza principala si sa iti adaptezi locuinta si obiceiurile in consecinta. Problemele grave cu umezeala - sugerate de zone mari de mucegai sau pete de apa, printre altele - ar trebui sa fie analizate de catre un profesionist, deoarece rezolvarea problemei de baza ar putea insemna efectuarea reparatiilor structurale in locuinta.

Totodata ar trebui sa fie redusa si cantitatea de abur din casa. Acoperirea vaselor si a tigailor in timp ce gatesti si uscarea hainelor afara poate face o diferenta imensa in ceea ce priveste cantitatea de condens din casa si poate contribui la eliminarea umezelii.

Daca aceste rezultate nu dau roade, cea mai buna solutie este un produs pentru etansare permanenta care sa tina foarte mult timp si care sa impiedice umiditatea.

   

Galerie foto
  • ...