Shine Body Salon - Centru de excelenta in remodelare si epilare laser

Epilare Definitiva

Aparatul Laser Dioda 808 reprezinta cea mai avansata tehnologie pentru efectuarea acestui tratament la standarde inalte de siguranta si calitate, durata rezultatelor superioare obtinute, fiind de 10 - 12 ani. Este un tratament radical si rapid, insa, in acelasi timp, este bland pentru piele, indepartand eficient parul nedorit de pe toate zonele corpului: brate, picioare, axile, inghinal etc.
 
Alegeti cu incredere Epilarea Laser
Razele laser patrund pana la o adancime de 8 mm, distrugand rapid foliculii superificiali, dar si cei profunzi. Metoda este nedureroasa si non-invaziva, iar avantajele se observa intr-o perioada scurta de timp. Riscul de inrosire sau arsura ale tesuturilor adiacente, este minim atunci cand se opteaza pentru epilarea laser cu diode.
Durata optima a impulsului, densitatea energetica si racirea epidermica a dispozitivului, duc la distrugerea termica a foliculului de par, fara ca testutul adiacent sa fie afectat.

Lumina produsa de Laser Dioda 808 se absoarbe selectiv, in melanina, afectand radacina firului de par, iar incalzirea aplicatorilor are loc gradual astfel incat sa nu se resimta durere.

Indiferent de fototipul pielii sau de nuanta si grosimea firului de par, epilarea definitiva este sigura, iar rezultatele sunt exceptionale: reducerea si subtierea firelor de par, obtinerea uniformitatii nuantei pielii, fiind indepartate chiar si petele sau iritatiile.

Galerie foto
  • ...