Shine Body Salon - Centru de excelenta in remodelare si epilare laser

Masaj

Tratamente corporale relaxante
Masajul poate fi definit, foarte simplu, ca fiind manipularea manuala a partilor moi ale corpului (sau folosind anumite dispozitive speciale).
Masajul are rolul nu numai de a elimina tesutul adipos in exces, ci are efecte benefice si asupra muschilor, precum si a dispozitiei “pacientului”, influentand-o in mod pozitiv.
In functie de rezultatele care se doresc a fi obtinute, puteti opta pentru diverse tipuri de masaj.
 
Bucura-te de o sedinta de masaj!
RELAXARE - are scopul de a conferi o stare de bine, tratand chiar si unele dureri ale corpului, sprijinind organismul sa isi recapete starea generala buna, echilibrand, in acelasi timp, sistemul nervos. Principalul scop este relaxarea psiho-somatica, scazand nivelul stresului cotidian.

CU BETE DE BAMBUS - implica utilizarea betelor de bambus, speciale, care se ruleaza energic pe anumite zone ale corpului, imbunatatind circulatia si eliberand tensiunile. Drenajul limfatic obtinut este superior celorlalte metode, acesta eliminand eficient, toxinele din organism si surplusul de apa, acumulat.

TERAPEUTIC- recomandat pentru indepartarea eficienta si rapida a unor dureri existente in diferite zone ale corpului.

-INTRETINERE - contribuie la mentinerea sanatatii mentale si a celei fizice.

- ANTICELULITC CE AJUTA SI PENTRU SLABIT - au ca rol indepartarea depozitelor de grasime si a aspectului de coaja de portocala atat de inestetice, contribuind la redobandirea fermitatii si elasticitatii pielii. Sporesc drenajul limfatic local, imbunatatind tonusul pielii ai al tesuturilor subcutanate.

Galerie foto
  • ...