Shine Body Salon - Centru de excelenta in remodelare si epilare laser

Emsculpt Neo RF

Tehnologie inovativa in remodelare corporala
Tehnologie de ultima generatie (HI-EMT) utilizata de un aparat mai eficient decat predecesorul sau Emsculpt. Acesta este aprobat pentru reducerea grasimii cu pana la 30% si cresterea tesutului muscular cu pana la 25%.
Acestei tehnologii i se alatura si frecventa radio.
 
Inlocuieste interventiile chirugicale
La fel ca majoritatea aparatelor pentru efectuarea tratamentelor de remodelare corporala, si la acesta exista posibilitatea de setare a parametrilor astfel incat procedura sa duca la obtinerea rezultatelor dorite. Asadar, fie ca urmariti cresterea masei musculare sau pierderea kilogramelor / centrimetrilor in plus, (sau ambele), Emsculpt Neo RF va fi programat in consecinta, iar corpul va fi sculptat in maniera dorita.

Emsculpt utilizeaza energie electromagnetica de mare intensitate pentru declansarea contractiilor supramaximale (20.000 de contractii in doar 30 minute) ce nu se pot obtine intr-un antrenament fizic obisnuit.

Emsculpt Neo RF are un dublu rol: indepartarea celulelor adipoase cu pana la 19% in doar 4 sedinte si crearea fibrelor musculare cu pana la 16% astfel ca abdomenul va fi mai definit, iar muschii fesieri vor capata acel aspect de lifting (push-up).
Celulele de grasime sunt tinta Emsculpt Neo RF, acestea fiind descompuse si eliminate sub forma de acizi grasi liberi, metabolizati si excretati ca deseuri.

Este primul aparat - dispozitiv energetic - aprobat de FDA spre a fi utilizat in aceste 2 scopuri: arderea grasimii si construirea masei musculare.

Galerie foto
  • ...