Shine Body Salon - Centru de excelenta in remodelare si epilare laser

Criolipoliza

Criolipoliza CoolTech
Tratament non-invaziv si nedureros, ce utilizeaza tehnologie de ultima generatie pentru criogenare, eliminand grasimea in exces, definitiv, cu ajutorul a doua aplicatoare.
Criolipoliza CoolTech reduce semnificativ si eficient, tesutul adipos datorita sistemului de racire controlat de care dispune si care este incorporat intr-un dispozitiv cu vacuum. Prin intermediul acestuia, are loc separarea si izolarea grasimii, astfel ca fibrele de colagen nu sunt afectate.
 
Slabire Localizata
Se obtine, prin criolipoliza, un efect de liposuctie, fara a se recurge la interventii chirurgicale, ceea ce este de dorit deoarece riscurile sunt mai mari in cazul celei de-a doua optiuni. De asemenea, nu este necesara perioada de recuperare dupa acest tratament.

In timpul tratamentului nu se resimte durere de niciun fel, iar ulterior nu apar cicatrici, traume interne sau alte leziuni.

Se elimina un procent de pana la 30% de grasime doar intr-o singura sedinta, ceea ce inseamna ca in decurs de 3 sedinte de tratament se poate elimina pana la 90% din surplusul de grasime existent in zona tratata.

Prin criolipoliza, nivelul subcutanat al grasimii se raceste, temperatura scazand pana la -10 grade Celsius pentru a distruge celulele adipoase, eliminate apoi prin scaun.

Galerie foto
  • ...