Smart Instalatii - Instalatii sanitare, termice si canalizare Bucuresti

Instalatii Sanitare Bucuresti

Instalatii Sanitare pentru Asociatii

Stim ca in cadrul Asociatiilor existe probleme la conductele de termoficare, conductele de apa calda, apa rece sau scurgere. Cunoastem foarte bine constructia instalatiilor din aceste blocuri si de aceea suntem prompti in ceea ce priveste intocmirea ofertelor si executarea lucrarilor.

Ofertele de instalatii sanitare sunt prelucrate de ingineri in instalatii iar pentru executarea lucrarilor va punem la dispozitie instalatori calificati cu vasta experienta in domeniu. Nu trebuie decat sa apelati la 0730 37 37 37 si lucrarea este ca si executata!

Instalatii Sanitare pentru Persoane Fizice

In cazul in care ati cumparat un apartament nou sau vreti sa il modernizati pe cel existent aveti nevoie cu siguranta nevoie de o firma care sa va execute lucrarile de instalatii sanitare. Noi va putem pune la dispozitie servicii complete pentru inlocuirea obiectelor sanitare, inlocuirea tevilor, inlocuirea sau monatrea de apometre, de sifoane de pardoseala precum si montarea masinii de spalat vase sau rufe.

Colaboram cu furnizori de renume in distributia materialelor aferente lucrarilor de instalatii sanitare si va pnem la dispozitie instalatori calificati pentru realizarea acestora. Garantia oferita manoperei este de 24 de luni, societatea noastra fiind asigurata in cazul producerii de evenimente neplacute produse in perioada de garantie.

Instalatii Sanitare pentru Firme

Daca profilul firmei dumneavoastra nu este cel de instalatii sanitare atunci ar fi bine sa apelati la un specialist in acest domeniu pentu problemele aparute. Echipele noastre de instalatori sunt pregatiti sa intervina in orice moment, in maxim 2 ore din momentul solicitarii, pentru a remedia problema.

Acordam abonamente si contracte de mentenanta pentru instalatii sanitare, foarte avantajoase pentru firme. Putem executa toate tipurile de instalatii sanitare, termice, ventilatie si de climatizare. Avem experienta de peste 15 ani in domeniul instalatiilor.

Lucrarile de Instalatii Sanitare le executam pe toata raza Municipiului Bucuresti si a Judetului Ilfov!

Galerie foto
  • ...