Smart Instalatii - Instalatii sanitare, termice si canalizare Bucuresti

Instalatii Termice

Instalatii Termice: Centrale, Calorifere, Contoare, Boilere

Firma noastra va ajuta in demararea proiectului dumneavoastra pentru instalatii termice inca de la inceput prin oferirea de consultanta. Inginerii nostri in instalatii va stau alaturi pentru a lua cele mai bune decizii in achizitia de echipamente necesare proiectului dumneavoastra. Echipele de instalatori vor executa cu profesionalism lucrarile pentru ca ambientul climatic din imobilul dumneavoastra sa fie intotdeauna placut.

Gama noastra de instalatii termice cuprinde:Centrale Termice

 

  • consilere alegere, montare
  • interventii, service si mentenanta

Calorifere

  • montaj, spalare, desfundare si intretinere calorifere de fonta, aluminio sau otel

Contoare Termice

 

  • contoare marcile Zenner, Techem sau BMeter cu citire la distanta

Boilere

 

  • montaj, remediere defectiuni, mentenanta boilere

Incalzire in pardoseala

 

  • executie la cheie a proiectelor pentru incalzire in pardoseala

Perdele de aer

 

  • montare perdele de aer electrice, cu apa calda, comerciale sau industriale

Ce fel de Instalatii Termice executam?

Incepand cu anul 2005 firma noastra executa toate tipurile de instalatii termice ca: montajul de centrale termice, montajul de calorifere, montajul de contoare termice, montajul incalziri in pardoseala, montajul de ventiloconvectoare, etc.

Lucrarile de instalatii termice pot fi executate cu materialele dumneavoastra sau cu materiale furnizate de noi. Garantia manoperei este aceeasi!

Ce materiale folosim pentru lucrarile de Instalatii Termice?

Prin experienta acumulata in decursul celor peste 15 ani in executia lucrarilor de instalatii termice, va recomandam ca materialele folosite sa fie achizitionate de la furnizori de renume in acest domeniu precum: Romstal, Arabesque, Blacksea, acestia fiind si furnizorii nostri. Pentru montarea de centrale termice va recomandam teava si piesele de cupru iar pentru incalzirea in pardoseala teava si piesele de pex.

Fiecare lucrare este unica in felul ei de aceea pentru fiecare lucrare se intocmeste un necesar si un deviz personalizat. Materialele pe care noi le folosim la executarea lucrarilor de instalatii termice sunt teava de cupru, pex, PPr, rehau, etc.

Procesul de executie pentru Instalatii Termice

Primul pas este sa vedem lucrarea. Impreuna cu un reprezentant al nostru se face o vizionare a cladirii unde se vor executa lucrarile de instalatii termice si hotaram in linii mari cum ar trebui executate lucrarile.

Dupa aceasta discutie se studiaza proiectul si lista de cantitati, intocmindu-se un deviz – oferta. Din acest moment echipele de instalatori pot incepe lucrarea. Pe tot parcursul lucrarii va vom tine la curent cu evolutia lucrarii transmitandu-va saptamanal situatii concrete cu materialele si punerea lor in opera.

Galerie foto
  • ...