Smart Instalatii - Instalatii sanitare, termice si canalizare Bucuresti

Inlocuire Coloane Alimentare cu Apa

Inlocuire Coloane Alimentare cu Apa Calda si Apa Rece

Inlocuirea Coloanelor de Alimentare cu apa calda si apa rece ce deservesc apartamentele si partile comune din cadrul unui condominiu (bloc) vechi, este necesara odata cu aparitia avariilor. Interventiile repetate asupra coloanelor de alimentare cu apa, fie ca este vorba despre coloanele verticale sau coloanele orizontale din subsolul blocului, duc la acumularea de costuri foarte mari pentru locatarii unei Asociatii. Este mult mai rentabil inlocuirea totala a coloanelor decat „carpirea” acestora sau inlocuirea partiala. In plus, in cazul in care se intervine partial asupra acestora, vor aparea din ce in ce mai multe avarii.

Coloanele actuale ce deservesc alimentarea cu apa calda si apa rece a apartamentelor si a spatiilor comune sunt fabricate, majoritatea, din fier, care de-a lungul timpului a ruginit si pe care s-au depus diverse aluviuni si s-au pietrificat. In afara faptului ca debitul si presiunea apei nu mai este cea initiala, apa este murdara.

Inlocuirea coloanelor de alimentare cu apa se face cu teava din ppr cu fibra compozita, material care are o durata de viata de aproximativ 50 de ani. Pe acest material nu se depun aluviuni si nu se formeaza calcar, oferind consumatorilor o apa curata precum si un debit si o presiune conform standardelor.

Apelati cu incredere la noi si va veti convinge de profesionalismul in ofertare si executie!

Galerie foto
  • ...