Smart Instalatii - Instalatii sanitare, termice si canalizare Bucuresti

Inlocuire Coloane Incazire

Inlocuirea Coloanelor Verticale cu agent termic sau – mai popular – Inlocuirea Coloanelor de Incazire care trec prin apartamentele blocurilor vechi este necesara odata cu noile programe de reabilitare termica a imobilelor, demarate de catre institutiile de stat. Inlocuirea coloanelor verticale de incalzire trebuie efectuata deoarece conductele verticale sunt invechite, ruginite si colmatate din cauza calcarului depus pe interiorul lor, acestea fiind un adevar pericol pentru bunurile din apartamente. In momentul in care s-au inlocuit colonele orizontale de incalzire – din subsolul blocului – debitul si presiunea agentului termic sunt mult mai mari, provocand fisuri pe coloanele verticale.

Inlocuirea Coloanelor Verticale de Incalzire se realizeaza, in majoritatea cazurilor, cu usurinta, acestea fiind aparente, nefiind cazul sa se sparga, ca in cazul inlocuirilor coloanelor de alimentare cu apa calda si apa rece care sunt ingropate in nise.

Cele mai folosite materiale in cazul inlocuiri coloanelor verticale de termoficare sunt teava de ppr composita si robinete – tur si retur –  pentru calorifer, de bronz. Materialele din ppr composit sunt rezistente in timp avnd o durata de viata – specificata de producator – de 50 de ani, rezistand la temperaturi de +90 grade, fiind rezistenta la coroziuni, neprezentand risc de fisurare, crapare sau rupere.

Galerie foto
  • ...