Top Garden - Proiectare si amenajari gradini, Bucuresti

Intretinere plante si gazon

Când gradina dumneavoastra va fi gata, veti constata ca nu detineti nici un alt spatiu care sa se modifice si sa evolueze mai mult si mai repede ca aleile, gazonul si plantele din jurul casei. Explozia de primavara este uneori într-atât de covârsitoare încât lasa impresia ca nu poate fi tinuta sub control.

Aceasta perceptie este falsa si în privinta ierbii, si a pomilor, florilor sau chiar a plantelor cataratoare. Exista solutii în fiecare caz în parte, iar noi va putem oferi servicii adecvate pentru fiecare pas al întretinerii gradinii.

În cazul gazonului, puteti decide înaltimea la care îl doriti; veti fi informati, în functie de specia de iarba aleasa, si de traficul implicat care este înaltimea optima si, implicit, cât de des trebuie tunsa iarba. Pentru spatii mai greu accesibile, din cauza unui lac, a terenului în panta sau a diferitelor mobiliere si accesorii de gradina, avem tehnologia necesara pentru a obtine un gazon la fel de neted ca acela de pe terenurile drepte. Pe lânga taiere, udarea regulata a gazonului este necesara ca sa va asigurati ca iarba nu se îngalbeneste în perioadele de seceta. Pentru mai multe informatii în legatura cu întretinerea gazonului sau cu serviciile noastre în aceasta directie, va rugam sa ne contactati.

În ceea ce priveste vegetatia, întretinerea difera de la o familie de plante la alta. Cu toate ca exista, într-adevar lucrari ce pot aparea zilnic, putem esalona întretinerea în pasi mai mari pentru a evita disconfortul unei continue amenajari a gradinii. Taierile de primavara si toamna, ajustarile de volum, conducerea plantelor, aplicarea de îngrasaminte sau tratamente etc. sunt toate lucrari integrate rational si eficient în serviciile noastre.

Desigur ca putem conlucra în aceasta etapa daca aveti interesul de a va ocupa personal din când în când de loc. Beneficiile sederii în gradina pot fi depasite de acelea ale gradinaritului. În acest punct suntem aproape de dumneavoastra în ce priveste îndrumarea, explicarea si consultanta necesare. Marea majoritate a lucrarilor comporta cunostinte de botanica, dar si intuitie estetica, ambele putându-se exersa în timp daca aveti dedicarea necesara.

Când este vorba însa de lucrarile mai dificile, va suntem alaturi cu solutii profesionale si completarile punctuale pentru gradina dumneavoastra. Contactati-ne si veti avea parte de un praxis interactiv, cu rezultate spectaculare de care va veti putea bucura continuu, pe tot parcursul anului.

Galerie foto
  • ...