Unii cu Duba Professional Movers - Mutari locuinte, transport si depozitare marfa, Bucuresti

Mutari mobila

Efectuam mutari mobila, electrocasnice, bagaje, transport marfa, piese, echipamente, materiale de constructii si alte bunuri în regiunea Bucuresti – Ilfov si la nivel national.

Cum functioneaza serviciul de mutari mobila

Trimite online sau telefonic specialistilor nostri descrierea bunurilor pentru care ai nevoie de transport, zonele de încarcare si descarcare si data la care doresti sa programezi transportul. Solicita oferta de pret si planificarea gratuita a activitatilor de transport.

Specialistii nostri îti prezinta ulterior oferta de pret detaliata, resursele necesare si detaliile logistice, astfel încât sa ai o imagine completa a activitatilor si pretului.

Asiguram gratuit coordonarea încarcarii si / sau descarcarii si în cazul în care alegi sa realizezi aceste activitati personal sau cu echipa proprie.

Bunurile tale sunt asigurate pe durata transportului, în limita a 10.000 de euro, si împachetate gratuit în paturi de protectie.

Asiguram demontare pentru piesele mari de mobilier care necesita aceasta operatiune pentru a fi manipulate si transportate în siguranta. Demontam cu grija, împachetam fiecare piesa individual în materiale de protectie si remontam totul la destinatie.

Fiecare mutare are particularitatile ei, de aceea proiectele sunt evaluate individual si sunt determinate variantele de lucru potrivite nevoilor si bugetului tau.

Pentru mutari mobila poti solicita oferta de pret doar pentru transport, cu ajutor la încarcare – descarcare din partea soferului sau cu personal suplimentar pentru manipulare.

Marfa si bunurile tale sunt asigurate pe întreaga durata a transportului.

Galerie foto
  • ...