Unii cu Duba Professional Movers - Mutari locuinte, transport si depozitare marfa, Bucuresti

Mutari sedii firme si birouri

Efectuam transport marfa, mobilier, echipamente, piese, materiale de constructii si alte bunuri în regiunea Bucuresti – Ilfov si la nivel national. Mutarea întregii firme sau a birourilor poate fi o provocare si poate duce la întreruperea activitatii total sau partial pe durata mutarii. Specialistii nostri în mutari de sedii de firme si birouri sunt pregatiti sa asigure serviciile complete de împachetare, încarcare, descarcare si despachetare pentru a minimiza timpul de întrerupere a activitatii.

Cum functioneaza

Suntem pregatiti sa asiguram serviciile complete de mutare a mobilierului si obiectelor de birou, arhivei si echipamentelor IT astfel încât relocarea sa se desfasoare în siguranta, iar timpul de întrerupere a activitatii, total sau partial, sa fie cât mai redus pentru a nu exista pierderi.

Solicitati online sau telefonic o evaluare gratuita din partea specialistilor nostri. Din momentul în care ne contactati, desemnam o persoana de contact doar pentru mutarea dumneavoastra. Un inventar trimis online sau telefonic este întotdeauna util, dar aproape întodeauna este necesara o evaluare la fata locului.

Deplasarea specialistilor nostri pentru realizarea evaluarii este gratuita si nu implica nicio obligatie din partea dumneavoastra.

Galerie foto
  • ...