Unii cu Duba Professional Movers - Mutari locuinte, transport si depozitare marfa, Bucuresti

Mutari locuinte

Mutarea dintr-o locuinta în alta poate fi o activitate solicitanta pentru tine, consumatoare de timp si care implica numerosi factori de care trebuie sa te ocupi pentru ca bunurile tale si transportul lor sa fie în siguranta. Pentru a economisi timp si a scapa de eforturile unei mutari, specialistii nostri pot asigura pentru tine serviciul de mutare complet sau doar anumite etape, în cazul în care alegi sa realizezi unele activitati personal.

Cum functioneaza

Pe parcursul unei mutari, mobilierul tau si bunurile personale sunt inventariate si etichetate, împachetate în materiale de protectie si manipulate cu echipamente profesionale. Astfel, fiecare mutare se realizeaza în siguranta si eficient.

Fiecare mutare are particularitatile ei, de aceea proiectele sunt evaluate individual si sunt determinate variantele de lucru potrivite nevoilor si bugetului tau, iar pretul nu se modifica pe parcursul lucrarii.

Solicita online sau telefonic o evaluare gratuita din partea specialistilor nostri. Din momentul în care ne contactezi, desemnam o persoana de contact doar pentru mutarea ta. Vei primi imediat o oferta de pret realizata pe baza unui inventar trimis online cu obiectele care trebuie mutate, zonele de încarcare si descarcare, necesarul de resurse si serviciile alese. Programezi data la care doresti sa realizam mutarea. În unele cazuri este necesara o evaluare la fata locului pentru a oferi o oferta de pret precisa.

Suntem pregatiti sa te ajutam, de la etapa de planificare si împachetare, la încarcare, transport si pâna la asezarea ultimului obiect pe raft la noua locuinta. Sau te putem ajuta doar cu o parte dintre activitatile de mutare, daca alegi sa te ocupi personal de unele dintre activitati.

Deplasarea specialistului nostru pentru evaluare este gratuita si nu implica nicio obligatie din partea ta.

Galerie foto
  • ...