Unii cu Duba Professional Movers - Mutari locuinte, transport si depozitare marfa, Bucuresti

Transport marfa

Efectuam transport marfa, electrocasnice, piese, echipamente, materiale de constructii, mobilier si alte bunuri în regiunea Bucuresti – Ilfov si la nivel national.

Cum functioneaza

Trimite online sau telefonic specialistilor nostri descrierea marfurilor pentru care ai nevoie de transport si tipul de ambalare (palet, cutii, vrac etc.), zonele de încarcare si descarcare si data la care doresti sa programezi transportul.

Solicita oferta de pret pentru transport marfa Bucuresti sau national si planificarea gratuita a activitatilor de transport.

Specialistii nostri îti prezinta ulterior oferta de pret detaliata, resursele necesare si detaliile logistice, astfel încât sa ai o imagine completa a activitatilor si pretului.

Transportul de realizeaza cu autoutilitare de 3,5 tone box-type sau van cu volum între 10 si 18 metri cubi, pâna la 7 europaleti.

Pentru transport marfa poti solicita oferta de pret doar pentru transport, cu ajutor la încarcare – descarcare din partea soferului sau cu personal suplimentar pentru manipulare.

Marfa si bunurile tale sunt asigurate pe întreaga durata a transportului, în limita a 10.000 de euro.

Galerie foto
  • ...