ActVet Control - Dezinsectie, deratizare si dezinfectie, Bucuresti si Ilfov

Dezinfectie

Cum se face dezinfectia si cand este necesara?

Dezinfectia este procesul chimic care are ca rezultat distrugerea microorganismelor patogene sau nepatogene si inactivarea virusurilor aflate pe diverse suprafete sau in aeromicroflora.

Dezinfectia se realizeaza cu produse si substante chimice (biocide) autorizate/inregistrate, conform prevederilor legale in vigoare.

Dezinfectia este un serviciu care se realizeaza la cerere si ori de cate ori este nevoie.

Ecoprest presteaza servicii de dezinfectie prin urmatorele metode:

  • Nebulizare la rece prin tehnologia ULV (ultra low volume)
  • Pulverizarea reziduala a biocidelor pe suprafete
  • Stergerea mecanica a suprafetelor cu solutii dezinfectante

Tehnologia pe care o utilizam cel mai des in procesul de dezinfectie este tehnologia “ultra low volume” ce se realizeaza cu ajutorul generatoarelor ULV. Aceste dispozitive permit pulverizarea puternica a biocidului, cu volum ultra redus, asigurand raspandirea substantei in particule fine (dimensiuni de 5-10 microni) si o eficienta si siguranta mai mare a substantei de pulverizare in zona vizata.

Timpul de actiune (contact) al fiecarui biocid (timpul de distrugere a bacteriilor/sporilor sau inactivare a virusurilor) variaza in functie de microorganismul vizat, pentru fiecare operatiune de dezinfectie se va respecta timpul de contact precizat in aviz sau in fisa tehnica a biocidului.

Dilutia biocidelor se face conform fiselor tehnice sau avizelor, fiind respectata concentratia pentru fiecare specie de microorganism.

 

Servicii de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie in Bucuresti si Ilfov si Judetul Timis

Avantajele serviciilor de DEZINFECTIEI

Dezinfectantii sunt substante chimice importante utilizate in diverse scopuri. In cadrul locuintelor, dezinfectantii sunt folositi pentru a ucide microorganismele si virusurile care pot creste in locuri cum ar fi in special bucataria sau baia, dar si alte incaperi. Dezinfectantii sunt folositi pe scara larga in institutiile medicale, spitale, centre de sanatate si birouri ale medicilor pentru a ucide diferite tipuri de germeni care pot provoca tot felul de boli infectioase sau bacteriene.

   Unul dintre cele mai importante avantaje oferite de dezinfectanti/dezinfectie este controlul bolilor   Dezinfectantii ucid virusuri , bacterii, fungi, care pot exista in locuinta dvs. si care nu pot fi vazute cu ochiul liber  Dezinfectia preventiva sau profilactica urmareste prevenirea aparitiei si raspandirea bolilor infecto-contagioase.   Sanatatea ta si a familiei tale este foarte importanta: prin dezinfectie se asigura eliminarea virusilor si bacteriilor care pot provoca boli infecto-contagioase si bacteriene.

Galerie foto
  • ...
  • ...