ActVet Control - Dezinsectie, deratizare si dezinfectie, Bucuresti si Ilfov

Dezinsectie Deratizare Urban

Operatiunile de dezinsectie si deratizarea pe raza unei localitati se desfasoara pe baza unui program unitar de actiune, in conformitate cu Legea Nr. 101/2006 privind serviciul de salubrizare al localitatilor si Ordinul Ministrului Sanatatii Nr. 119/2014 pentru aprobarea normelor de igiena si sanatate publica privind mediul de viata al populatiei.

Principalul daunator care creaza discomfort populatiei este tantarul. In sezonul cald, se recomanda executarea regulata a operatiunilor de dezinsectie pentru combaterea tantarilor prin tratamente avio sau cu generatoare autopurtate. Sunt vizate si tratate toate suprafetele din localitate, punandu-se accent pe acumularile de apa si pe zonele cu vegetatie densa. Complementar, se utilizeaza atomizoare si termonebulizatoare pentru zonele in care nu exista acces auto.

Deratizarea se efectueaza prin amplasarea in localitate a substantelor rodenticide, protejate de statii de intoxicare. Astfel, riscul de contact al animalelor si al oamenilor, cu aceste raticide, este foarte scazut.

Pentru combaterea eficienta si eradicarea focarelor, este necesar ca operatiunile de dezinsectie si deratizare sa fie executate unitar, atat pe domeniul public cat si pe cel privat.

Galerie foto
  • ...