ActVet Control - Dezinsectie, deratizare si dezinfectie, Bucuresti si Ilfov

Reconditionare si protectie pardoseli

Serviciile de spalare, decapare si reconditionare pardoseli sunt operatiuni speciale de curatenie care au rolul de a curata suprafetele in profunzime, astfel pregatind pardoselile pentru aplicarea stratului protector. Prin operatiunea de decapare se inlatura polimerii de pe pardoselile protejate pentru a putea aplica stratul de protectie. Prin aplicarea stratului de protectie, pardoseala va fi protejata de patare sau zgarieturi iremediabile.  

Decaparea si aplicarea stratului de protectie se poate face pe orice tip de pardoseala, piatra naturala sau artificiala, pardoseli din produse pe baza de polimeri sintetici, pardoseli din materiale bituminoase, pardoseli din linoleum sau PVC.Aceasta operatiune este solutia perfecta pentru spitale, sali de sport, hale industriale si fabrici, institutii publice si cladiri de birouri. In functie de specificul locatiei si tipul pardoselii, se ofera garantie de la 8-12 luni. 

Decaparea se face cu ajutorul solutiilor profesionale concentrate si a masinii monodisc. Se aplica decapantul pe pardoseala, se lasa sa actioneaze in functie de tipul pardoselii, 10 – 15 minute, se freaca pardoseala cu masina monodisc ulterior aspirandu-se solutia. Se clateste cu apa din abundenta.Protectia se aplica in doua straturi. In functie de produsul utilizat, suprafata devine lucioasa sau mata si va avea un efect antiderapant.

Galerie foto
  • ...