ActVet Control - Dezinsectie, deratizare si dezinfectie, Bucuresti si Ilfov

Dezinsectie Deratizare Asociatii de proprietari

Orice asociatie de proprietari/locatari este obligata prin lege sa efectueze periodic operatiuni de dezinsectie si deratizare pe spatiile comune aferente, astfel repectand normele de igiena si sanatate publica privind mediul de viata al populatiei.

Dezinsectia se face in special in sezonul cald pentru a tine sub control raspandirea insectelor taratoare si zburatoare. Este recomandat ca interventiile sa se faca regulat pentru intretinere sau, conform Ordinului ANRSC nr. 82 din 9 martie 2015, ori de cate ori este nevoie pentru stingerera unui focar dar nu la intervale mai mari de 3 luni.

Deratizarea se efectueaza pentru combaterea rozatoarelor care pot transmite foarte multe boli periculoase populatiei. Este extrem de important sa interveniti regulat pentru prevenirea si combaterea rozatoarelor avand in vedere raul pe care il pot face. Ordinul ANRSC nr. 82 din 9 martie 2015 specifica ca interventiile sa fie executate ori de cate ori este nevoie pentru stingerea unui focar, dar nu la intervale mai mari de 6 luni.

Dezinfectia este necesara, doar in cazul aparitiei unui focar, pentru a elimina microbii si microorganismele.

Neaplicarea masurilor de combatere a insectelor si rozatoarelor producatoare de disconfort precum si respectarea ritmicitatii acestora, atrage aplicarea de sanctiuni contraventionale intre 3.000 si 8.000 de lei.

In procesul de dezinsectie, deratizare si dezinfectie se folosesc exclusiv produse avizate de Comisia Nationala pentru Produse Biocide.

Este important sa contractati o firma specializata si autorizata in prestarea serviciilor DDD pentru a va asigura ca interventiile se fac dupa proceduri bine stabilite, cu produse avizate, folosind un echipament profesional.

Galerie foto
  • ...