ActVet Control - Dezinsectie, deratizare si dezinfectie, Bucuresti si Ilfov

Dezinsectie, Deratizare rezidential

In cea mai mare parte a vietii lor insectele si rozatoarele sunt in cautare de hrana si adapost, de aceea locuinta dumneavoastra poate fi un habitat excelent pentru acestea.

Deoarece atat insectele cat si rozatoarele pot produce pagube considerabile si pot transmite boli (rol de vector biologic), trebuie sa ne asiguram ca ele nu vor reusi sa patrunda in casele noastre. In acest sens, pentru a evita aceste neplaceri, o echipa formata din experti specializati in domeniul dezinsectie-deratizare-dezinfectie, vin cu solutii sigure si eficiente pentru eradicarea focarelor de daunatori.

DE CE SA ALEGEM EXPERTII DDD? DE CE SA NU ACTIONAM SINGURI PENTRU REZOLVAREA ACESTOR PROBLEME?

Locuinta si familia dumneavoastra sunt foarte importante iar ocrotirea acestora de invadatorii neplacuti inseamna sa ai cea mai buna protectie.

O echipa specializata are planuri bine puse la punct, specifice nevoilor dumneavoastra, va pot informa despre zonele de tratament exacte, despre gradul de infestare existent si prevenirea pe termen lung, pot recomanda imbunatatiri pe care le puteti face pentru locuinta. (ex: astuparea gaurilor comunicante pentru prevenirea infestarilor cu gandaci sau rozatoare).

Tehnicienii ddd au pregatire specializata (beneficiaza de pregatire continua) in ceea ce priveste folosirea si amplasarea produselor profesionale de combatere a daunatorilor.

Diversele forme de prezentare a insecticidelor si rodenticidelor profesionale sau din comert (spray-uri, prafuri, granule, emulsii) pot fi periculoase pentru familia dumneavoastra daca nu sunt folosite si manipulate corespunzator.

Daca hotarati sa actionati singuri impotriva daunatorilor luati in calcul riscul ineficientei, timpul si banii pierduti sau mai mult, posibilele accidente aparute in urma manipularii defectuoase a acestor substante. De exemplu contactul cu o solutie (emulsie) insecticida poate provoca arsuri si iritatii grave. Inhalarea unui praf insecticid sau a aerosolilor unui spray duce la intoxicatii si diverse afectiuni ale sistemului respirator si digestiv.

Pentru rezultate optime si eficiente in executarea operatiunilor de dezinsectie,dezinfectie si deratizare este necesara aparatura performanta, conceputa pentru fiecare tip de daunator. Specialistii ddd folosesc produse biocide profesionale (insecticide, raticide, dezinfectanti), autorizate si verificate continuu de Ministerul Sanatatii si de Comisia pentru Biocide.

Galerie foto
  • ...