Fisker Alpinisti Utilitari - Bucuresti

Intretinere si reparatii fatade cladiri

Fatadele cladirilor necesita uneori reparatii si intretineri pentru a asigura longevitatea structurii. Uneori aceste lucrari se fac in zone greu accesibile cu obisnuitele schele care sunt in acelasi timp si foarte costisitoare. O echipa de alpinisti garanteaza o mai buna manevrabilitate si un timp mai scurt al lucrarii. Indiferent daca este vorba de o locatie ultra centrala de birouri sau doar o cladire personala, echipa noastra ajunge in timp si asigura lucrari la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta.

Printre serviciile ce le oferim se numara repararea efectiva a unei fatade precum tencuire, zugravire, vopsire pentru a evita eventualele accidente ce pot aparea in cazul fisurilor sau despinderiilor. Mai oferim si servicii de siliconat geamuri, pozat cabluri la inaltime, schimbat pereti tip cortina, reprindere de placi alucobond sau placi sandwhich, diferite montaje metalice la inaltime sau montari de camere video plus dezapezirea acoperisurilor.

Echipa noastra de profesionisti ofera si consultanta, in urma vizionarii locatiei, in alegerea tipului de montaj ce se vrea facut. Se asigura astfel o potrivire perfecta in raport cu nevoile clientului si o calitatea ridicata.

Experienta ne-a demonstrat ca sfaturile pe care le oferim duc la un bun mers al lucrarii si la o durabilitate pe o perioada mult mai lunga a fatadei chiar si atunci cand este vorba de o reparatie.

Galerie foto
  • ...