Fisker Alpinisti Utilitari - Bucuresti

Dezmembrari si demolari structuri

O cladire dezafectata poate reprezenta un pericol un adevarat pericol pentru trecatori si lucratorii din jur. Dezmembrarea sau demolarea unei astfel de constructii devine atunci obligatorie si trebuie efectuata respectand toate normele de siguranta. Echipa noastra preia toata raspunderea unei astfel de lucrari prin conventia care se semneaza la preluarea lucrarii.

Echipa noastra de tehnici este atestata la zi si respecta cele mai inalte standarde de siguranta, ducand la bun sfarsit lucrari indiferent de locatia lor. Ne-am specializat atat in dezafectarea de structuri in spatii publice, unde securizam zona lucrarii si stabilim un perimetru de siguranta pentru trecatori. Cat si in spatii industriale sau in locuri greu accesibile precum acoperisuri sau silozuri.

In functie de complexitatea lucrarii si a structurii, operam cu macarele de mare tonaj. Efectuam in cazurile necesare dezafectarea conductelor montate, fie si sub presiune, pentru o operatiune completa. La sfarsit se asigura evacuarea deseurilor indiferent de pozitia lucrarii sau inaccesibilitatea spatiului pe cale auto.

Ne-am specializat in dezafectarea structurilor din fier precum hale industriale, balastiere, poduri, cosuri de fum, taieri de conducte la inaltime. Insa oferim aceleasi servicii de calitate si pentru demolari de locuinte personale sau service-uri, showroom-uri, cladiri inalte, etc.

Galerie foto
  • ...