Fisker Alpinisti Utilitari - Bucuresti

Intretinere/Reparare/Vopsire silozuri

Echipa noastra de alpinsti asigura o refacere completa in conditii de siguranta maxima a silozurilor si celulelor. Indiferent de tipul silozului pe care il aveti, echipa noastra duce la bun sfarsit lucrarea la o calitate excelenta. Printre lucrarile pe care le oferim se numara silicatizarile celulelor pentru o prevenire completa a pierderilor, repararea fatadei propriu-zise, aplicare de amorsa antifungice, vopsirea metalelor cu grund, strat de uzura pentru pardoselea ce inchide porii cimentului impiedicand dezvoltarea micro-organismelor si nu in ultimul rand asiguram o curatire completa pentru hale.

Echipa noastra de profesionisti ofera si consultanta, in urma vizionarii locatiei, in alegerea tipului de serviciu pentru o eficienta maxima. Se asigura astfel o potrivire perfecta in raport cu nevoile clientului si o calitatea ridicata.

Experienta ne-a demonstrat ca sfaturile pe care le oferim duc la un bun mers al lucrarii si la o durabilitate pe o perioada mult mai lunga a silozului, chiar si atunci cand este vorba de o simpla vopsire sau aplicare de repararea unei fatade.

Galerie foto
  • ...