Fisker Alpinisti Utilitari - Bucuresti

Spalare si curatire geamuri, fatade

Aspectul unei cladiri conteaza foarte mult prentru o prima impresie favorabila. Cu cat ai nevoie sa faci o impresie puternica asupra unui client, cu atat trebuie sa tii cont de modul in care arata cladirea in care va intra. Chiar daca cladirea doar ce s-a terminat de construit, pe geamuri raman urmele montarii si praf care se aduna in timpul constructiei. Spalarea si curatirea geamurilor asigura look-ul complet modern de care ai nevoie pentru a fi in top.

Procedeul si efectele sunt valabile atat pentru cladirile office de birouri cat si pentru cnstructiile personale inalte. Atunci cand vrei sa vinzi o casa, aspectul ei total poate influenta decizia de cumparare. Cu cat este mai curat si mai ingrijit, cu atat sansele de vanzare cresc. Ti-e greu sa ignori procedeul de spalare a geamurilor cand te gandesti cat de putin dureaza si ce imbunatatiri aduce asupra aspectului.

Echipa noastra se deplaseaza in cel mai scurt timp pentru a analiza dimensiunea cladirii si timpul necesar, iar lucrarea propriu-zisa poate incepe de a doua zi. Se evita astfel costurile mari ale unei schele, specialistii nostrii deplasandu-se foarte repede pe toata suprafata cladirii in franghii. Pe langa solutia profesionala de curatat geamuri, aplicam si un tratament special ce asigura o stralucire uniforma si claritate sticlei.

Experienta ne-a demonstrat ca serviciile pe care le oferim se ridica la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, luand in calcul in acelasi timp si timpul impus de catre client.

Galerie foto
  • ...