Cotroceni Business Center Spatii de inchiriat
435 €
Cotroceni Business Center Spatii de inchiriat Catoma Property Invest va ofera spre inchiriere spatii pentru activitati de birouri, in COTROCENI BUSINESS CENTER (cu posibilitatea declararii sediului social in spatiul inchiriat). Prezenta oferta are la baza un spatiu de birouri in suprafata de 44 mp cu acces catre spatiile comune: hol , grup sanitar femei si grup sanitar barbati. Peste pretul expus de 9,9 euro/mp nenegociabil se mai adauga un cost estimativ de cca 3,5 euro + TVA/mp. Spatiile de birouri sunt variate, incepand de la cca. 44 mp pana la 800 mp; Facilitati: - Spatii nou amenajate [posibilitatea de compartimentare la cerere], - Atmosfera interioara moderna - lifturi noi, - Instalatii climatizare cu control separat pentru fiecare spatiu, - Contorizare electrica separata pentru fiecare spatiu, - Parcare gratuita in curtea incintei, - Numerosi furnizori de servicii de telefonie si internet, - Restaurante in incinta complexului, - Acces 24 din 24 in cladirea complexului de birouri, - Paza si monitorizare video permanenta, - Facturare utilitati in sistem Open Book. Preturi si conditii de inchiriere: Preturile variaza pentru fiecare spatiu in functie de: suprafata, perioada de contractare, beneficiile oferite [ compartimentare la cerere ], caracteristici tehnice [ spatii cu si fara lumina naturala // spatii cu utilitati la comun sau contorizare separata], etc. Preturile pentru spatiile de birouri sunt expuse la 11E/mp plus TVA. Contractele negociate se pot incheia pe o perioada de minim 12 luni si maxim 60 de luni. Chiria se achita pentru luna in curs in termen de 15 zile de la primirea facturii, iar mentenanta in termen de 15 zile de la primirea facturii. Mentenanta se factureaza separat si include: energie electrica spatii comune, energie termica pe timpul iernii, aer conditionat pe timpul verii, curatentie spatii comune si toalete, paza si serviciile de monitorizare, lifturile ( 4 euro + TVA). Localizare excelenta: - intersectia Bd. Iuliu Maniu cu Bd. Vasile Milea - 15 min de Autostrada A1 - 30 min de Aeroportul Baneasa - Langa noul Mall Afi Palace Cotroceni - 10 min de Centrul Bucurestiului Pentru mai multe informatii referitoare la disponibilitatea spatiilor, nu ezitati sa ne contactati. Broker exclusiv - Florin TOMA
  • Suprafata utila 44 mp
  • Birouri
Bucuresti, azi, 22:55
Barbu Vacarescu. Inchiriem spatiu de lux 405 mp utili
13.500 €
Barbu Vacarescu. Inchiriem spatiu de lux 405 mp utili Propunem spre inchiriere spatiu comercial 405 mp utili, intr-un imobilul de lux din Sector 1, Bucuresti. Situat la confluenta unor artere importante ale Capitalei, Bd. Barbu Vacarescu si Bd. Stefan cel Mare, pozitionarea cladirii prezinta si avantajul unei zone intens circulata, cu acces facil la mijloacele de transport in comun, statia de metrou, centru comercial. Imobilul dispune de o structura ce permite o mare flexibilitate a amenajarii spatiului, flexibilitate ce raspunde oricaror exigente in domeniu. Dispunand de o finisare exterioara cu materiale moderne de lux, ( suprafete vitrate cu geam termopan si tamplarie din aluminiu, avand la interior tavane suspendate, instalatii de aer conditionat, cladirea se detaseaza net prin prestanta si eleganta, devenind reprezentativa pentru utilizatorii ei. lncalzirea se realizeaza printr-o instalatie proprie, pentru a face fata cu succes la temperaturi externe foarte joase. Corpurile de incalzire sunt din otel, in zonele vitrate integral folosindu-se corpuri ultramoderne pe toata lungimea geamurilor pentru o incalzire cat mai uniforma a spatiilor. Cladirea este dotata cu sistem de control acces si alarma de efractie, precum si cu circuite de senzori de fum si gaz in spatiile tehnice si garaje. Clasa energetica A consumul total specific de energie primara [kWh/mp an]: 97,91 indicele de emisii echivalent CO2 [kg CO2/mp an]: 14,09 consum total specific de energie din surse regenerabile [kWh/mp an]: 0 Chiria propusa este de 13500EUR garantie. Spatiul dispune de 6 locuri de parcare supraterane Administrarea imobilului este asigurata de catre o societate specializata. Pentru mai multe informatii si vizionari, ma puteti contacta.
  • Suprafata utila 405 mp
  • Sp. comercial
  • 8 min.
Bucuresti, ieri, 11:55
Calea Victoriei Inchiriem spatiu comercial 74 mp utili plus demisol 82 mp
6.120 €
Calea Victoriei Inchiriem spatiu comercial 74 mp utili plus demisol 82 mp Propunem spre inchiriere spatiu COMERCIAL compus din P S, situat in Sector 1, Bucuresti. Spatiul comercial este desfasurat pe doua nivele:1. Parter cu o suprafata utila de 74,2 mp, dispune de o vitrina generoasa catre Calea Victoriei avand o suprafata de aproximativ 30 mp si are o inaltime libera de aproximativ 4,55m partial si 2,10m retras. Subsol cu o suprafata utila de 82,27 mp, impartit in 8 camere, care pot avea diverse utilizari: vestiar, bucatarie, arhiva, camere tehnice etc. Situata la confluenta unor artere importante ale Capitalei, Stirbei Voda - Calea Victoriei, vis a vis de hotel HILTION, cu acces facil la mijloacele de transport in comun, statia de metrou la 10 minute, dar si la parcarea privata din fata spatiului. Imobilul dispune de o structura ce permite flexibilitate a amenajarii spatiului. Dispunand de o finisare exterioara cu materiale moderne, placata cu bond de culoare argintie, suprafete vitrate cu geam termopan si tamplarie PVC, avand la interior tavane suspendate si instalatii de aer conditionat. lncalzirea se realizeaza printr-o centrala termica proprie, pentru a face fata cu succes la temperaturi externe foarte joase. Corpurile de incalzire sunt din otel, in zonele vitrate integral folosindu-se corpuri ultramoderne pe toata lungimea geamurilor pentru o incalzire cat mai uniforma a spatiilor. Clasa energetica A consumul total specific de energie primara [kWh/mp an]: 97,91 indicele de emisii echivalent CO2 [kg CO2/mp an]: 14,09 consum total specific de energie din surse regenerabile [kWh/mp an]: 0 Chiria propusa este de 6120 Eur usor negociabila. Avans: 2 chirii ( chirie prima luna o luna garantie) Pentru mai multe informatii si vizionari, ma puteti contacta.
  • Suprafata utila 74 mp
  • Sp. comercial
  • 8 min.
Bucuresti, ieri, 11:53
Chiajna
+ Schita
1.100 €
Chiajna
1.200 €
  • Suprafata utila 126 mp
  • Sp. comercial
Chiajna, ieri, 10:52
Imobiliare inchirieri - Spatii comerciale, birouri