Artro Sport Clinic - Clinica medicala Bucuresti

Ortopedie

Clinica de ortopedie Bucuresti
Medicii specialisti în ortopedie ai Artro Sport Clinic Bucuresti îsi propun ca fiecare pacient care trece pragul clinicii de ortopedie sa beneficieze de cele mai moderne sisteme de preventie si de planuri de tratament complexe, alcatuite de echipe interdisciplinare de doctori.

Specialistii în ortopedie ai Artro Sport Clinic urmaresc prevenirea, diagnosticarea, tratarea si recuperarea în urma afectiunilor congenitale sau dobândite, de natura traumatica sau non-traumatica ale sistemului musculo-scheletic. Afectiunile musculo-scheletice sunt denumirea generica a peste 200 de afectiuni care vizeaza muschii, articulatiile, tendoanele, ligamentele, nervii periferici si vasele de sânge secundare. Totodata, acestea reprezinta unele dintre cele mai frecvente probleme de sanatate asociate cu locul de munca, procentul celor aflati sub incidenta afectiunilor musculo-scheletice ridicându-se la 45% dintre lucratorii din România.

În afara durerii imediat resimtite, aceste tipuri de afectiuni nedepistate si netratate la timp pot conduce la probleme serioase de sanatate, de la disfunctii pâna la invaliditate, având repercusiuni asupra calitatii vietii, inclusiv în ce priveste zona psihologica sau financiara.
Cum te pot ajuta specialistii nostri ortopezi
Echipa de specialisti în Ortopedie a clinicii Artro Sport, condusa de Dr. Ion Bogdan Codorean, medic primar ortoped, doctor în stiinte medicale, urmareste preventia, diagnosticarea, tratarea si recuperarea în urma afectiunilor congenitale sau dobândite, de natura traumatica sau non-traumatica ale sistemului musculo-scheletic.

Fie ca este vorba despre traumatologie sportiva, despre afectiuni dobândite în urma solicitarilor de la locul de munca sau boli degenerative, specialistii sectiei de Ortopedie îsi propun ca fiecare pacient care ajunge în cabinet sa plece, în sensul propriu, pe picioare, perfect recuperat. Iar acest lucru este posibil prin gradul înalt de specializare a personalului medical, cât si datorita dotarii tehnologice la standarde performante, care permite diagnosticarea rapida si accesul imediat la tratamente eficiente.

Fie ca este vorba despre afectiuni ale genunchiului (ruptura de menisc, de ligament încrucisat, defect de cartilaj articular), ale umarului (luxatii, tendinita calcica, „umar înghetat”) sau despre afectiuni degenerative, specialistii sectiei de Ortopedie îsi concentreaza eforturile astfel încât, la finalul tratamentului, fiecare pacient sa paraseasca clinica Artro Sport Clinic fara a-si mai aminti de durere sau de momentele când libertatea de miscare îi era restrictionata.

Galerie foto
  • ...